Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles Baby Keem – “Hooligan” & “Sons & Critics Freestyle”

De meesten zullen Baby Keem kennen van zijn hitsingle “Orange Soda”. Het 19-jarige neefje van Kendrick Lamar brak in 2019 door met zijn mixtape Die For My Bitch en sindsdien wordt hem een grootse toekomst voorspeld. Onlangs werd hij nog opgenomen in XXL’s 2020 Freshman Class. Zo treedt hij in de voetsporen van onder meer Kendrick Lamar en Travis Scott. Als hij zo doorgaat, zou hij dus binnen de kortste keren aan de top van de hiphopwereld moeten staan. Met “Hooligan” en “Sons & Critics Freestyle” brengt Baby Keem voor het eerst sinds 2019 nieuwe nummers uit.

“Hooligan” en “Sons & Critics Freestyle” werden gereleased onder het mysterieuze label van Kendrick Lamar, pgLang. Op beide nummers horen we een pianomelodie. Zo klinkt de beat van “Hooligan” heel rustig en vreedzaam, ondersteund door de melodische en vloeiende verses van Baby Keem. “Sons & Critics Freestyle” klinkt dan weer veel chaotischer met een bombastische flow van Keem. De nummers klinken niet slecht, maar ze schieten er niet echt boven uit in vergelijking met zijn vorige werk.

Baby Keem werkt ondertussen verder aan een opvolger voor Die For My Bitch, wij hopen alvast dat hij de hoge verwachtingen inlost. “Hooligan” en “Sons & Critics Freestyle” zijn leuke voorsmaakjes, maar we hopen dat hij toch iets meer vernieuwing kan brengen in de toekomst.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Baby Keem - The Melodic Blue (★★★★): Kleurrijk meesterwerk

Het is intussen twee jaar geleden sinds Baby Keem zijn explosieve debuutalbum Die For My Bitch uitbracht. Twee jaar die aanvoelen als…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kanye West - Donda (★★★½): Geduld loont

Eindelijk is het zover: Donda, het tiende studioalbum van Kanye West is er dan toch gekomen. Oorspronkelijk was de plaat voorzien voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Keem & Kendrick Lamar - "family ties"

Baby Keem bewandelt momenteel zijn eigen pad in de universele hiphopwereld. Sinds zijn monsterhit “Orange Soda” en zijn studiodebuut Die For My…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.