Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles Baby Keem – “Hooligan” & “Sons & Critics Freestyle”

De meesten zullen Baby Keem kennen van zijn hitsingle “Orange Soda”. Het 19-jarige neefje van Kendrick Lamar brak in 2019 door met zijn mixtape Die For My Bitch en sindsdien wordt hem een grootse toekomst voorspeld. Onlangs werd hij nog opgenomen in XXL’s 2020 Freshman Class. Zo treedt hij in de voetsporen van onder meer Kendrick Lamar en Travis Scott. Als hij zo doorgaat, zou hij dus binnen de kortste keren aan de top van de hiphopwereld moeten staan. Met “Hooligan” en “Sons & Critics Freestyle” brengt Baby Keem voor het eerst sinds 2019 nieuwe nummers uit.

“Hooligan” en “Sons & Critics Freestyle” werden gereleased onder het mysterieuze label van Kendrick Lamar, pgLang. Op beide nummers horen we een pianomelodie. Zo klinkt de beat van “Hooligan” heel rustig en vreedzaam, ondersteund door de melodische en vloeiende verses van Baby Keem. “Sons & Critics Freestyle” klinkt dan weer veel chaotischer met een bombastische flow van Keem. De nummers klinken niet slecht, maar ze schieten er niet echt boven uit in vergelijking met zijn vorige werk.

Baby Keem werkt ondertussen verder aan een opvolger voor Die For My Bitch, wij hopen alvast dat hij de hoge verwachtingen inlost. “Hooligan” en “Sons & Critics Freestyle” zijn leuke voorsmaakjes, maar we hopen dat hij toch iets meer vernieuwing kan brengen in de toekomst.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

WOO HAH X Rolling Loud (Festivaldag 2): Alles draait rond 'energy'

Deze tweede dag WOO HAH! was een regelrechte energycheck. De stralende zon aan de hemel was voor velen meer een test dan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pharrell Williams - "Cash in Cash Out" (feat. Tyler, The Creator & 21 Savage)

Pharrell Williams is een levende legende binnen de muziekwereld. Er lijkt werkelijk niks te zijn dat hij niet kan. Ook 2022 is…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kendrick Lamar - Mr. Morale & The Big Steppers (★★★★★): Mythisch figuur in menselijke gedaante

Kendrick Lamar Duckworth, Kung Fu Kenny, K-Dot. Veel woorden aan een introductie hoef je niet vuil te maken als je het hebt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.