Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Mychelle – “The Way”

Mychelle is het nieuwste pareltje in het Engels muzieklandschap. Op haar zeventiende leerde ze de kunsten der gitaar en al snel ontdekte ze haar zangtalent. Zo werd het zaadje gepland voor het project waar we vandaag de eerste vruchten van plukken. Met haar voeten in soulgebied gevestigd, verrast deze jongedame met een bekorend debuut.

Het zachte “The Way” doet al eens denken aan Lianne La Havas. Ook een dame met een hemelse stem en een gitaar in de hand. Mychelle gaat rustig van wal zodat de focus meteen op haar schitterende stem komt te berusten. Wat later komt er een band en gaan ze samen voor een prachtige opbouw. Het nummer klinkt haast als een galmende dagdroom waarin we gerust wat langer willen vertoeven. Smaakvolle soul die de luisteraar betovert en die Mychelle een goede start belooft.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.