Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Baby – “Real As It Gets” (feat. EST GEE)

We horen geregeld dat Lil Baby vaak hetzelfde doet en niet snel van flow verandert. Voor velen een probleem, maar een heleboel luisteraars vinden dat niet erg omdat hij toch een bepaalde vibe heeft gecreëerd. “Drip Too Hard” is hier een van de bekendste voorbeelden van. Het nummer is tot op vandaag maar liefst meer dan 750 miljoen keer beluisterd op Spotify en ook zijn nieuwere muziek blijft het goed doen. Samen met Gunna heeft hij een trend gestart waar velen naar opkijken en in meegaan.

Na de singles “Errbody” en “On Me” waren de verwachtingen naar nieuwe muziek hoog. Vaak zijn de beats waar Baby op rapt zeer melodieus en herkenbaar. Deze keer is dat niet het geval. Een zeer snel en elektronisch geluid is wat we te horen krijgen als we “Real As It Gets” opzetten. Vanaf het begin is het interessant en moeten we echt aandachtig luisteren om alles mee te krijgen. Lil Baby’s bars en flow zijn hier heel hard en niet hetgeen we van hem gewoon zijn! De bijdrage van EST GEE is hier wat overbodig. Het nummer was even goed en misschien zelf beter geweest zonder zijn tussenkomst.

FacebookInstagramTwitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

100 posts

About author
De liefde voor muziek is oneindig.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Young Stoner Life - Slime Language 2 (★★½): Te veel is te veel

Young Thug is een van de meest invloedrijke rappers van de laatste jaren. Als een van de steunpilaren van de gouden mumblerapgeneratie…
AlbumsRecensies

Pop Smoke - Shoot for the Stars Aim for the Moon (★★★½): The Woo leeft voort

Pop Smoke was vorig jaar een van de rijzende sterren in de hiphopwereld en was een van de vaandeldragers in de New…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Baby - "The Bigger Picture"

Dat de polemiek over racisme en politiegeweld nog niet snel voorbij zal zijn, is ondertussen duidelijk. En dat is maar goed ook….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.