Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charlotte Sands – “Special”

We vallen met de deur in huis: er is niks speciaals aan “Special”. Charlotte Sands, de Amerikaanse zangeres die op TikTok viral ging met een lied over Harry Styles en zijn veelbesproken Voguecover, wil met “Special” haar muziek van TikTok naar de hitlijsten verhuizen. Maar waar “Dress” nog een zeker oorwurmgehalte had, blijft “Special” toch wat op de vlakte.

Het nummer klinkt als een GenZ-versie van Avril Lavigne. De 30-plussers onder ons kunnen “Sk8ter Boi” nog steeds kwelen, maar we betwijfelen of “Special” van Sands even goed de tand des tijds zal doorstaan. Het is zeker geen slecht nummer. Hou je van pop met een vleugje gitaar door met daarbovenop een lieflijke vrouwenstem waar niks op aan te merken is, zet deze dan zeker in je playlists. Maar het steekt er als dertiende uit het spreekwoordelijke dozijn niet helemaal bovenuit.

En ben je gevoelig aan migraine of epilepsie, dan kijk je ook beter niet naar de videoclip. Deze lijkt wel gesponsord door Stroboscopen NV.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Citizen - Life In Your Glass World (★★★★): Van binnenuit naar buiten kijken

Citizen is altijd al moeilijk te definiëren geweest. Het drietal uit Ohio maakt al langer dan tien jaar alternatieve muziek voor een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Greywind - "Am I Asleep?"

Greywind, dat is de naam van het Ierse oudergenotenduo Steph en Paul O’Sullivan dat deze week een nieuwe single op ons afvuurt….
AlbumsRecensies

Trippie Redd – NEON SHARK (★½): Poppunkers draaien in hun kist

Trippie Redd mag zich gelukkig prijzen dat de vraag naar zijn naaktfoto’s relatief klein is, want cybersecurity is klaarblijkelijk niet zijn sterkste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.