Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yung Mavu – “Luxury Denim”

© Lucas Heirbaut

Ondertussen zit Yung Mavu aan meer dan 182.000 maandelijkse luisteraars op Spotify en worden zijn nummers grijsgedraaid door fans in binnen- en buitenland. Het boegbeeld van 32WORLDWIDE heeft ondertussen al meerdere singles die richting de miljoen views gaan. Yung Mavu was in zijn stijl een van de eerste die het goed deed en blijft dat ondertussen ook doen. Na By Any Means was het even wachten op nieuwe muziek van de jonge rapper, maar dat wachten is gedaan want hier is “Luxury Denim”!

We gingen er al bijna vanuit dat hitwonder Chuki Beats hier, zoals meestal, de beat zou gemaakt hebben, maar deze keer is het niet zo! Voor “Luxury Denim” heeft Dejavu eens een krachtige instrumental geleverd. Zeer realistische strings samen met harde drums zorgen hier voor een deels harde en deels melancholische sfeer. De typerende autotune die Mavu altijd bijheeft, past hier toch wel weer goed bij. De delivery, die versterkt wordt in de clip, gaat heel goed samen met wat hij wil duidelijk maken in “Luxury Denim”.We hopen dat Yung Mavu terug regelmatig muziek dropt, want wij willen meer.

FacebookInstagramTwitter

Ontdek nog meer fantastische nieuwe muziek op onze Spotify.

100 posts

About author
De liefde voor muziek is oneindig.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Yung Mavu - Luxury Denim (★★★★): Kwaliteit boven kwantiteit

Yung Mavu is al lang niet meer de tiener die voor de grap een Harry Potter-rap schreef. Toen de jonge rapper in…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep’s van 2020

De ep is een formaat dat hoe langer hoe meer aan relevantie wint. Zeker in tijden waarin albums moeten worden uitgesteld en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chuki Beats - "3am in Bxl" (feat. Yung Mavu en Geeeko)

Chuki Beats is een van de beste hiphop producers van ons klein landje. Een bedrijvige producer ook, de jonge artiest is constant…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.