Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Russ – “Misunderstood”

Russ

Na jarenlang mixtapes en ep’s uitbrengen, vond Russ eindelijk internationaal succes in 2017 met zijn album There’s Really A Wolf. Ondertussen heeft hij zijn voet nog niet van het gaspedaal genomen en blijft hij muziek uitbrengen aan een verschroeiend tempo. Russ valt op in de industrie omdat hij nog een van de weinige artiesten is die zo goed als alle stappen in het muzikale proces op zich neemt: hij schrijft de teksten, zingt alles in, mixt het, zet er een instrumental onder,…

Nu is de alleskunner dus terug met een nieuwe single. “Misunderstood” raakt (letterlijk) de gevoelige snaren dankzij een emotioneel gitaarlijntje. Russ zet zijn beste zangstem op en beschrijft een relatie die op zijn einde loopt dankzij de aanhoudende miscommunicatie. Eigenlijk is Russ een rapper, maar dat is er op dit nummer niet aan te horen. Zijn stemcontrole is er de laatste jaren alleen maar op vooruit gegaan, waardoor de ietwat uitdagende zanglijnen in het lied geen probleem meer vormen. Over het algemeen is “Misunderstood” een melancholische popsong waar emotionele tieners zich volledig in kunnen verliezen, maar wij ook.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kowzi – “Uptight”

In “Uptight” van Kowzi horen we iets wat we al lang niet meer gehoord hebben: pure pop, met een eenvoudige, maar dodelijk…
AlbumsRecensies

Young Stoner Life - Slime Language 2 (★★½): Te veel is te veel

Young Thug is een van de meest invloedrijke rappers van de laatste jaren. Als een van de steunpilaren van de gouden mumblerapgeneratie…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Julia Michaels - "Love Is Weird"

Julia Michaels maakte onlangs bekend dat haar debuutalbum op 30 april zal verschijnen. Haar nieuwe single “Love Is Weird” zal als tweede…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.