Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Russ – “Misunderstood”

Russ

Na jarenlang mixtapes en ep’s uitbrengen, vond Russ eindelijk internationaal succes in 2017 met zijn album There’s Really A Wolf. Ondertussen heeft hij zijn voet nog niet van het gaspedaal genomen en blijft hij muziek uitbrengen aan een verschroeiend tempo. Russ valt op in de industrie omdat hij nog een van de weinige artiesten is die zo goed als alle stappen in het muzikale proces op zich neemt: hij schrijft de teksten, zingt alles in, mixt het, zet er een instrumental onder,…

Nu is de alleskunner dus terug met een nieuwe single. “Misunderstood” raakt (letterlijk) de gevoelige snaren dankzij een emotioneel gitaarlijntje. Russ zet zijn beste zangstem op en beschrijft een relatie die op zijn einde loopt dankzij de aanhoudende miscommunicatie. Eigenlijk is Russ een rapper, maar dat is er op dit nummer niet aan te horen. Zijn stemcontrole is er de laatste jaren alleen maar op vooruit gegaan, waardoor de ietwat uitdagende zanglijnen in het lied geen probleem meer vormen. Over het algemeen is “Misunderstood” een melancholische popsong waar emotionele tieners zich volledig in kunnen verliezen, maar wij ook.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Duncan Laurence - "I Want It All"

Duncan Laurence is sinds hij het Eurovisiesongfestival won in 2019 een van Nederlands meest succesvolle en bekende artiesten geworden. De voorbije jaren…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single mazie - "girls just wanna have sex"

De Amerikaanse mazie, oftewel Grace Christian, maakte van de pandemie gebruik om muziek te maken. Een beetje vreemd zou je denken, aangezien…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nicki Minaj, Maluma & Myriam Fares - "Tukoh Taka"

De officiële hymne van het FIFA Fan Festival is bekend: niemand minder dan Nicki Minaj heeft haar zang- en raptalent samengebundeld met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.