Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Russ – “Misunderstood”

Russ

Na jarenlang mixtapes en ep’s uitbrengen, vond Russ eindelijk internationaal succes in 2017 met zijn album There’s Really A Wolf. Ondertussen heeft hij zijn voet nog niet van het gaspedaal genomen en blijft hij muziek uitbrengen aan een verschroeiend tempo. Russ valt op in de industrie omdat hij nog een van de weinige artiesten is die zo goed als alle stappen in het muzikale proces op zich neemt: hij schrijft de teksten, zingt alles in, mixt het, zet er een instrumental onder,…

Nu is de alleskunner dus terug met een nieuwe single. “Misunderstood” raakt (letterlijk) de gevoelige snaren dankzij een emotioneel gitaarlijntje. Russ zet zijn beste zangstem op en beschrijft een relatie die op zijn einde loopt dankzij de aanhoudende miscommunicatie. Eigenlijk is Russ een rapper, maar dat is er op dit nummer niet aan te horen. Zijn stemcontrole is er de laatste jaren alleen maar op vooruit gegaan, waardoor de ietwat uitdagende zanglijnen in het lied geen probleem meer vormen. Over het algemeen is “Misunderstood” een melancholische popsong waar emotionele tieners zich volledig in kunnen verliezen, maar wij ook.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Coely @ Ancienne Belgique (AB): Releaseparty tot de tweede macht

‘Ah, die van “Don’t Care”?’, hoorden we laatst toen we het over Coely hadden. Inderdaad, maar sinds vorige week heeft ze ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LeBlanc - "TWIJFEL" (feat. Ide Snake)

Allebei stonden ze al in de finale van een belangrijke wedstrijd voor jong opkomend talent, maar op een echte doorbraak wachten beide…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding - "By The End Of The Night"

Ellie Goulding zette gedurende enkele jaren de hitlijsten in vuur en vlam met nummers als “Burn” en “Love Me Like You Do“….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.