Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Naughty Alice & Flore – “One of My Sins”

In het Verenigd Koninkrijk zit er heel wat talent verscholen, waarvan Naughty Alice er zonder twijfel eentje is. De BBC is haar al enige tijd op het spoor en dat is met slechts vier nummers op je palmares al een prestatie. Op haar laatste single, “Reborn a Queen“, sloeg ze de handen voor het eerst in elkaar met Flore. Een naam die misschien wel al een belletje doet rinkelen, aangezien je haar poppy mix tussen Engels en Frans al kon ontdekken tijdens onze Winterslaapsessies. De Britse producer en Belgische zangeres lijken in elkaar de perfecte aanvulling gevonden te hebben, want voor het nieuwe “One of My Sins” sloegen ze opnieuw de handen in elkaar.

De samenwerking is de perfecte soundtrack voor het lentezonnetje dat dit weekend doorbreekt. “One of My Sins” begint wel nog redelijk mysterieus met wat donkere elektronica en Flore die op een nogal achterdochtige manier de luisteraar in het Frans om haar vinger windt. In de refreinen slaat het nummer helemaal om: zomerse beats, catchy synthriedeltjes en de Brusselse die overschakelt op het Engels. De productie doet met momenten denken aan die van Angèle, terwijl de refreinen dan weer iets weghebben van een of andere zomerhit. “One of My Sins” mag dan ook gehoord worden, aangezien het de kwaliteiten van beide artiesten perfect onderstreept.

Naughty Alice: Facebook / Instagram

Flore: Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

678 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Gabriel Ríos - Flore (★★★½): Hedendaagse reis door de tijd

Op zeventienjarige leeftijd strandde er een vrome Puerto Ricaanse jongen in ons land. Een aantal jaar later liet de toen nog nobele…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Flore - "Storm"

Er loopt in België heel wat talent rond, en met Flore hebben we misschien wel de volgende grote diamant in onze rangen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single FLORE - "Poisson"

FLORE is een Belgische artieste die in Londen woont en daar een synthpopcarrière najaagt. Sinds vorig jaar releasete ze al verschillende singles,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.