Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Flore – “Storm”

Er loopt in België heel wat talent rond, en met Flore hebben we misschien wel de volgende grote diamant in onze rangen liggen. Er wordt in elk geval volop gewerkt aan haar carrière, want om het te maken, week de jongedame al uit naar Londen. Het hielp haar blijkbaar om verdere stappen te zetten, want het was haar vorige single “Poisson” die in het oog sprong. Daar nog in het Frans, maar vandaag is Flore terug in het Engels. Een voorkeur van taal waarin ze zingt, hebben we in elk geval niet, want ook “Storm” weet meteen in ons hoofd te blijven hangen. Het valt ons op dat haar laatste nummers telkens meer catchyness bevatten, dus wie weet zit er in de nabije toekomst wel een doorbraak aan te komen.

Zoals gezegd wordt op “Storm” het Frans dus ingeruild voor het Engels, maar ook de vrolijkheid lijkt een beetje weggeëbd te zijn. Begrijp ons niet verkeerd, er hangt nog altijd een euforische, dromerige sfeer doorheen het nummer, maar er zitten ook heel wat emoties verstopt in haar nieuwste single. Dat begint al vanaf de eerste seconde, als Flore – enkel begeleid door een piano – breekbaar het nummer inzet. Geleidelijk aan komen er dan dromerige synths en zware bassen bij, waardoor de “Storm” langzaam, maar zeker blijft losbarsten. De bassen en andere elektronica klinken heel onheilspellend, maar het is Flore’s hoge stem die alles mooi in evenwicht houdt. Het nieuwste exemplaar van de jonge zangeres steekt in elk geval heel goed in elkaar. Misschien mist er hier en daar wat variatie, maar wij kunnen zeker en vast genieten van het nummer. Perfecte synthpop voor deze mooie lentedagen dus, graag meer van dat in de toekomst!

Op dinsdag 5 mei kan je Flore aan het werk zien tijdens onze Winterslaapsessies.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1757 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wu Qing-Feng & AURORA - "Storm"

Wat we alvast kunnen stellen over deze single is dat het een zeer unieke samenwerking is. De Noorse zangeres AURORA brak in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Flore - "Aquarelle"

Nu Franstalige popmuziek terug populairder dan ooit is, schieten de nieuwe artiesten binnen het genre als paddenstoelen uit de grond. Een van…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Naughty Alice & Flore - "One of My Sins"

In het Verenigd Koninkrijk zit er heel wat talent verscholen, waarvan Naughty Alice er zonder twijfel eentje is. De BBC is haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.