Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Young Thug, Meek Mill & T-Shyne – “That Go!”

Young Thug en zijn Young Stoner Life Records (YSL) label zijn volop bezig met de opvolger voor Slime Language, hun eerste compilatie-album. Eerder hoorden we Young Thug al samen met Yak Gotti en Gunna op “Take It To Trial” en twee weken geleden werd de tweede single “GFU” van Yak Gotti, Sheck Wes en Yung Kayo uitgebracht. Op het nieuwste nummer “That Go!”, werkt Young Thug samen met Meek Mill en T-Shyne. Slime Season is volop aan de gang en wij zijn benieuwd welke artiesten Young Thug nog uit zijn mouw zal schudden voor het langverwachte Slime Language 2.

Op “That Go!” horen we een hard pompende trapbeat onder begeleiding van synths en een heerlijke fluitmelodie. Ideaal voor enkele snoeiharde punchlines van Meek Mill. Hij slaat zelden de bal mis en ook nu stelt hij niet teleur. Dan is het de beurt aan Thugger’s poulain, T-Shyne. De nobele onbekende neemt het refrein voor zijn rekening gevolgd door een onverbiddelijke verse waarmee hij de beat compleet verslindt. Tot slot is het aan Young Thug. Hij gooit het over een totaal andere boeg en kiest voor een ijskoude flow zonder zijn vertrouwde autotunestem. Ondanks de lagere intensiteit, past de verse van Young Thug toch perfect in het plaatje.

“That Go!” is al de derde single waarmee Young Thug en zijn YSL Records ons warm maken voor Slime Language 2. Het tweede compilatie-album van YSL Records belooft een vurige (en slijmerige) bedoening te worden. Een releasedatum is nog steeds niet bekend, maar we denken dat we er niet heel lang meer op hoeven te wachten.

Facebook/Instagram/Twitter

 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Young Stoner Life - Slime Language 2 (★★½): Te veel is te veel

Young Thug is een van de meest invloedrijke rappers van de laatste jaren. Als een van de steunpilaren van de gouden mumblerapgeneratie…
AlbumsFeatured albumsRecensies

DJ Muggs - Dies Occidendum (★★★½): Soundtrack van een transcendente reis

Als bezieler van het hiphop- en kunstcollectief Soul Assassins en man-achter-de-knopjes bij Cypress Hill verdient DJ Muggs al decennia zijn strepen in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Keem - "No Sense"

Baby Keem wordt wel vaker gezien als het grootste opkomende talent van de hiphopscene. Dat allemaal dankzij zijn succesvolle mixtape Die For…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.