Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Young Thug, Meek Mill & T-Shyne – “That Go!”

Young Thug en zijn Young Stoner Life Records (YSL) label zijn volop bezig met de opvolger voor Slime Language, hun eerste compilatie-album. Eerder hoorden we Young Thug al samen met Yak Gotti en Gunna op “Take It To Trial” en twee weken geleden werd de tweede single “GFU” van Yak Gotti, Sheck Wes en Yung Kayo uitgebracht. Op het nieuwste nummer “That Go!”, werkt Young Thug samen met Meek Mill en T-Shyne. Slime Season is volop aan de gang en wij zijn benieuwd welke artiesten Young Thug nog uit zijn mouw zal schudden voor het langverwachte Slime Language 2.

Op “That Go!” horen we een hard pompende trapbeat onder begeleiding van synths en een heerlijke fluitmelodie. Ideaal voor enkele snoeiharde punchlines van Meek Mill. Hij slaat zelden de bal mis en ook nu stelt hij niet teleur. Dan is het de beurt aan Thugger’s poulain, T-Shyne. De nobele onbekende neemt het refrein voor zijn rekening gevolgd door een onverbiddelijke verse waarmee hij de beat compleet verslindt. Tot slot is het aan Young Thug. Hij gooit het over een totaal andere boeg en kiest voor een ijskoude flow zonder zijn vertrouwde autotunestem. Ondanks de lagere intensiteit, past de verse van Young Thug toch perfect in het plaatje.

“That Go!” is al de derde single waarmee Young Thug en zijn YSL Records ons warm maken voor Slime Language 2. Het tweede compilatie-album van YSL Records belooft een vurige (en slijmerige) bedoening te worden. Een releasedatum is nog steeds niet bekend, maar we denken dat we er niet heel lang meer op hoeven te wachten.

Facebook/Instagram/Twitter

 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

36 posts

About author
Music & Fashion fan
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nicki Minaj, Maluma & Myriam Fares - "Tukoh Taka"

De officiële hymne van het FIFA Fan Festival is bekend: niemand minder dan Nicki Minaj heeft haar zang- en raptalent samengebundeld met…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris - "Potion" (feat. Dua Lipa & Young Thug)

In 2018 kleurden Calvin Harris en Dua Lipa de zomer met het aanstekelijke “One Kiss“. Tot op vandaag een vaste waarde in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.