Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Young Thug, Gunna & Yak Gotti – “Take It To Trial”

Young Thug, Gunna, Yak Gotti en producer Wheezy trappen met “Take It To Trail” het Slime season opnieuw op gang. In 2018 verscheen met Slime Language het eerste compilatie-album van Young Stoner Life Records (YSL), het label van Young Thug. De Amerikaanse rapper uit Atlanta is een van de meest toonaangevende hiphopartiesten van zijn generatie en heeft elk jaar wel weer een hit te pakken (“Hot“, “The London“, “Pick Up The Phone“). De laatste jaren is Thugger ook versterkt bezig met het ondersteunen van nieuwe talenten en werkt hij regelmatig met hen samen. Slime Language 2 is pas voor 2021, maar met “Take It To Trial” krijgen we toch al een voorsmaakje hieruit te horen.

Op “Take It To Trial” is Young Thug eindelijk nog eens op zijn best. De harde beat van producer Wheezy is de basis van het nieuwe nummer en leent zich perfect voor de flow van Young Thug. Na Young Thug mag de veelbelovende Yak Gotti zijn kunnen onder bewijs stellen en dat doet hij ook. Zijn stemkleur heeft veel gelijkenissen met die van Thugger en ook hij bewijst over aardig wat drip te beschikken. De strofe van Yak Gotti loopt naadloos over in die van Gunna, die op zijn gekende mompel manier de puntjes op de i weet te zetten. Jammer dat de clubs momenteel dicht zijn, want “Take It To Trial” is het ideale hypenummer om het publiek op te jutten! Laat Slime Language 2 maar komen.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1307 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Young Thug, Meek Mill & T-Shyne - "That Go!"

Young Thug en zijn Young Stoner Life Records (YSL) label zijn volop bezig met de opvolger voor Slime Language, hun eerste compilatie-album….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Freddie Gibbs - “Gang Signs” (feat. ScHoolboy Q)

Er zijn van die rappers die door de gemiddelde hiphopliefhebber op handen gedragen worden en door de mainstream compleet genegeerd worden. Freddie…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lancey Foux - "Steelo Flow"

Dat de Britse bodem zeer vruchtbaar is voor de groei van talentvolle rappers is al lang geen geheim meer. De lokale grime-…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.