Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gordi & Alex Lahey – “Dino’s”

© Nick McKinlay

De Australische artiesten Gordi en Alex Lahey hebben los van elkaar hun strepen in de muziekwereld al verdiend. Zo bracht Gordi voor de zomer haar prachtige tweede album, Our Two Skins, uit en ook Alex Lahey bracht in 2020 muziek uit. Haar ep Between the Kitchen and the Living Room was natuurlijk een dikke vette knipoog naar de lockdown. Op sociale media zien we de twee regelmatig samen, waardoor ook een muzikale samenwerking niet langer op zich kon laten wachten. Die samenwerking heet “Dino’s” en verenigt de diepe vocalen van Gordi met de gitaren van Lahey.

“Dino’s” klinkt als een zonnige zomeravond waarbij je met wat vrienden en een glaasje wijn uren bijpraat. Het nummer begint rustig waarbij de vocalen van Gordi een gemoedelijke sfeer creëren. Het instrumentale gedeelte doet een beetje denken aan haar song “Sandwiches“. Geleidelijk aan wordt het geheel rijker en voller, zeker wanneer de vocale partij overgedragen wordt aan Alex Lahey. Er is een duidelijke opbouw in het nummer die even onderbroken wordt voor de zachte, diepe zang van Gordi om vervolgens helemaal te exploderen in een heel lekker liedje dat we maar wat graag meezingen. Als dit geen nummer is dat je doet verlangen naar overvolle festivalweides, dan weten we het ook niet meer.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gordi - "Broke Scene"

In de zomer van 2020, een periode gekenmerkt door isolement en introspectie, verscheen de tweede langspeler van Gordi. Our Two Skins wist…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alex Lahey - "Good Time"

Het is nog maar een grote vijf jaar geleden dat Alex Lahey haar debuutalbum I Love You Like A Brother uitbracht. Ondertussen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gordi - "Way I Go"

De Australische Sophie Payten koos niet de meest ideale periode om haar tweede langspeler uit te brengen. Gelukkig voor de plaat werd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.