Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Remember Sports – “Pinky Ring”

De tijd dat er een volledige lading aan bands passeerde die de naam Sports tot zich namen, ligt ondertussen al even achter ons. Remember Sports uit Philadelphia was een van de bands die zijn naam een klein beetje moest aanpassen en in 2018 voor het laatst met een album kwam. Dit jaar keert de groep terug met een gloednieuw album Like a Stone op 23 april en de aankondiging van een album kan bijna niet zonder nieuwe muziek. Dat krijgen we van Sports in de vorm van “Pinky Ring”.

Voor het eerst werd de hele band betrokken bij het schrijfproces wat resulteert in het beste werk van Remember Sports tot dusver (en dat op een vierde plaat). Op “Pinky Ring” neemt de groep zeker geen gas terug en laat ze van bij het begin de gitaren gieren. We krijgen herkenbare vocals van Carmen Perry die voor de nodige emo-invloeden zorgen. Daarnaast is ook het refrein heel aanstekelijk dankzij een lekkere melodie die zich heel snel in je hoofd nestelt. Na drie jaar is dit de gedroomde terugkeer van Remember Sports en als het album in de lijn van deze single ligt, zullen we ze zeker niet vergeten.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3673 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joy Orbison - "pinky ring"

Het stond in de sterren geschreven dat Joy Orbison een van de meest gerespecteerde dj’s en producers van het Verenigd Koninkrijk zou…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.