Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single slowthai & Skepta – “CANCELLED”

Vrijdag is het D-day voor volharde grimefans, want dan brengt slowthai zijn langverwachte tweede plaat TYRON uit. De Britse rapper uit Northampton heeft de afgelopen jaren een serieuze reputatie opgebouwd en bracht met Nothing Great About Britain een weergaloos debuutalbum uit. Het plotse wereldwijde succes was een beetje overweldigend voor slowthai en zorgde er ook voor dat hij meermaals met wangedrag negatief in de tabloids terecht kwam. Maar het enfant terrible van de Britse hiphopscene heeft het vorige jaar aan zichzelf gewerkt en dat resulteerde al in een aantal zeer sterke nummers. Vandaag krijgen we met de Skepta-samenwerking “CANCELLED” nog een laatste voorbode te horen voor TYRON definitief in de rekken ligt.

Dat slowthai en Skepta een geweldige match zijn, bleek al twee jaar geleden met het furieuze “Inglorious” en ook met “CANCELLED” blazen ze heel veel vuur door de luidsprekers. In iets meer dan twee minuten gaan ze stevig tekeer op een vlijmscherpe beat waar menige andere hiphopper knikkende knieën van zal krijgen. De titel van het nummer laat al blijken wat de twee grootmeesters van de cancel culture vinden en dat je hen niet zomaar kan cancellen na al hun successen. Er hangt een dreigende sfeer in de lucht en de zware bassen bezorgen “CANCELLED” ook weer van een rauwe energie. Laat TYRON maar komen!

Facebook / Instagram / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1592 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Denzel Curry - Melt My Eyez, See Your Future (★★★★): Een mannelijke man reikt naar de andere kant

Elk genre zijn contraire helden, en zo ook Denzel Curry. Talloze memes werden reeds gewijd aan Curry’s nummers, gezichtuitdrukking of uitspraken, waarmee…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Denzel Curry - "Zatoichi" (feat. slowthai)

Vanaf april trekt Denzel Curry op een uitgebreide wereldtour en dat zal hij doen met een gloednieuwe plaat onder de arm. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martioanen - "Moeder Bleit"

Diep verscholen in West-Vlaanderen timmert hiphopcollectief Phatmark dik tien jaar aan de weg om lokale hiphopscenes met elkaar te verenigen. Je kent ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.