Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle STICE – “Beyond Repair”

Een debuutsingle uitbrengen ten tijde van Corona vergt enorm veel lef. Stijn Doumen, die de artiestennaam STICE draagt, waagde zijn kans hiertoe. De singer-songwriter is amper achttien lentes jong en kwam nu al op de proppen met een volledig eigen uitgewerkte song. Het opvallende aan het nummer zijn de invloeden van bands zoals Nine Inch Nails en Alice in Chains, waar STICE duidelijk inspiratie vandaan haalde voor het schrijven “Beyond Repair”.

Vanaf de eerste seconde voelen we de krachtige atmosfeer die rond het nummer zweeft. Met zijn melancholische stemgeluid vuurt STICE zijn fragiliteit op ons af. Hij hoopt zo een herkenbaar gevoel op te wekken en een stem te geven aan diegene die niet gehoord worden. De diepe gitaarklanken smelten samen met de industriële elementen. Deze koude winterdagen zijn een perfecte vervollediging van de sfeer die “Beyond Repair” oproept. STICE richt zich nu volledig op het uitbrengen van een eerste ep.

InstagramFacebook

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nick Mulvey - "A Prayer of My Own"

Op zijn nieuwste album New Mythology is het nog even wachten, maar Nick Mulvey loste hiervan wel reeds zijn tweede single. Voor…
LiveRecensies

Brad Mehldau Trio @ De Roma: Virtuositeit van begin tot eind

Brad Mehldau wordt als een van de meest toonaangevende jazzpianisten van de afgelopen twintig jaar beschouwd, althans door de New York Times….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Meskerem Mees - Julius (★★★★½): Een collectie tijdloze parels

Het afgelopen jaar kon je niet om Meskerem Mees heen. De carrière van de jonge singer-songwriter groeide zo snel dat je haast…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.