Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Julia Stone – “We All Have” (feat. Matt Berninger)

© CPU – Joost Van Hoey

Angus & Julia Stone is ondertussen al nationaal erfgoed geworden in Australië. De laatste keer dat broer en zus samen muziek uitbrachten, is al weer vier jaar geleden. Toch hebben beide niet stilgezeten de afgelopen jaren. Agnus Stone bracht onder de naam Dope Lemon een tweede album uit en tourde daarmee de wereld rond. Rond zijn zus Julia Stone bleef het daarentegen iets rustiger.  Haar laatste album dateert van 2012, maar daar brengt ze in 2021 verandering in. Op 26 maart brengt ze voor het eerst in bijna tien jaar een nieuw album, Sixty Summers, uit

Voor haar nieuwste single “We All Have” ruilde ze haar broer in voor niemand minder dan Matt Berninger en liet ze de productie over aan St. Vincent. Van de poppy, elektronische vibes van haar vorige singles is er geen spoor in deze ballade. Deze keer laat Stone zich van haar meest breekbare kant zien. Veel meer dan een piano komt er niet kijken bij de begeleiding. Toch weet ze ons niet helemaal te raken en komt het nummer minder overtuigend over dan haar voorgaande singles. Zelfs brombeer Berninger kan ons niet helemaal over de streep trekken. Toch kan dit nummer een weloverwogen rustpunt op de plaat worden.

Facebook / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dan Sultan - "Fortress" (feat. Julia Stone)

Er zijn zo van die artiesten die in hun thuisland gigantisch populair zijn, terwijl de rest van de wereld met moeite van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayden - "On A Beach" (feat. Feist & Matt Berninger)

Als je voor het eerst in acht jaar nog eens met een nieuw album op de proppen komt, dan doe je het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Caroline Spence – “I Know You Know Me” (feat. Matt Berninger)

Caroline Spence uit Nashville heeft al vier albums op haar palmares en het ziet er naar uit dat er dit jaar een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.