Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sabrina Carpenter – “Skin”

Het zat er aan te komen: na het succes van Olivia Rodrigo’s monsterhit “drivers license” en Joshua Bassetts matige intermezzo “Lie Lie Lie“, is nu ‘that blonde girl’ zelf aan het woord. Fans speculeerden al lange tijd dat Olivia Sabrina Carpenter vermeldde, die nu al dan niet in een relatie is met Joshua – Olivia’s ex. (Kan je nog volgen?) Sabrina laat nu op haar nieuwste single (en eerste release onder het grote Island Records) haar ongezouten wederwoord horen. Normaal gezien beoordelen wij muziek hier niet op haar showbizzgehalte, maar “Skin” is zo ondergedompeld in dit tienerdrama dat we er niet langer omheen kunnen.

‘Maybe we could have been friends / If I met you in another life.’ Sabrina windt geen doekjes om haar afkeer van Olivia. ‘You can try to get under my skin / While hе’s on mine’ is een genadeloos gemene steek waarmee de jonge popzangeres heel wat insinueert, maar ze probeert zichzelf wel te rechtvaardigen. ‘You been tellin’ your side / So I’ll be tellin’ mine.’ Het wringt echter dat Sabrina niet echt haar kant van het verhaal doet. Ze geeft af op de vier jaar jongere, bedroefde Olivia. Is Sabrina dan de slechterik in dit verhaal? Is Olivia wel zo onschuldig als ze laat blijken? Is dit allemaal één grote publiciteitsstunt?

Het zou er allemaal niet toe mogen doen. Wat telt, is dat Sabrina (opnieuw) een heel mooi popnummer heeft uitgebracht. Haar glasheldere stem wordt op “Skin” gedragen door een stuwende, aanstekelijke beat, en wat er allemaal achter schuilt, is niet van belang. Toch hopen we stiekem dat er volgende vrijdag nog een nummer verschijnt over dit dispuut. Misschien laat Joshua wel opnieuw van zich horen, en deze keer met een interessanter lied dan “Lie Lie Lie”?

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alexa Cappelli - "Temporary"

Muziek brengt mensen over heel de wereld samen en dat is net hetgeen wat de jonge zangeres Alexa Cappelli zo inspireert om…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joshua Bassett - "Smoke Slow"

Wanneer je naam voor het eerst in de wereldwijde belangstelling kwam doordat je door het internet werd beschuldigd van het breken van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Leah Kate - "Twinkle Twinkle Little Bitch"

De nieuwste generatie artiesten doet niet meer mee aan talentenjachten, maar breekt door sociale mediaplatformen zoals TikTok. Een goed voorbeeld hiervan is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.