Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Neil Frances – “Falling For You”

Neil Frances, dat is Jordan Feller en Marc Gilfry, een duo uit Los Angeles dat langzaam maar zeker een muzikale carrière aan het uitbouwen is. De groep brengt ieder jaar wel zijn singletjes uit, met in 2017 het grootste succes (als we hun Spotifystreams moeten geloven) met een cover van “Music Sounds Better With You” van Stardust en een jaar later de cover van “Teardrops” van Womack & Womack. Dit jaar zou daar wel eens een origineel nummer bij kunnen komen, want “Falling For You” heeft alles in zich om een grote hit te worden.

De inspiratie komt vanuit de jaren tachtig, maar we horen evengoed invloeden van Hot Chip en Tame Impala. Neil Frances weet dus oude muziek te combineren met hedendaagse sound en doet dat erg dansbaar. Het nummer zelf gaat over wakker liggen ’s nachts, denkend aan je crush. Waar het nummer nog heel zweverig van start gaat, voel je toch al door de funky groove dat er meer aankomt. En eens de vette synths het lekker sensueel maken, ben je helemaal verkocht voor de rest van de song. “Falling For You” blijft bijgevolg extreem dansbaar, mede door de subtiele disco-invloeden. Het refrein is iets subtieler en net daardoor blijft het ook hangen. Een heerlijk zwoel nummer waar we maar niet genoeg van kunnen krijgen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charlotte OC - "Falling For You"

Er zijn weinig artiesten die zo een fantastische uitstraling hebben als Charlotte OC. De Britse zangeres werd in het begin van haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.