Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Charlotte OC – “Falling For You”

Er zijn weinig artiesten die zo een fantastische uitstraling hebben als Charlotte OC. De Britse zangeres werd in het begin van haar carrière vaak vergeleken met Adele omwille van haar opvallende stemgeluid, maar dat ze al twee albums en drie kortere projecten heeft uitgebracht, is velen ontgaan. Onterecht, want Charlotte beschikt over bakken talent dat ook een groter publiek zou smaken.

“Falling For You” is veruit een van de beste singles die ze de afgelopen jaren op de wereld heeft losgelaten en heeft het vooral van zijn leuke refrein. De muzikaliteit van deze popsingle maakt “Falling For You” puur en eerlijk, waardoor Charlotte OC authentiek over weet te komen en haar stem weer in de voorgrond kan laten treden. Een vrolijke en catchy popsingle.

Op 30 april brengt Charlotte OC haar vierde ep Oh The Agony, Oh The Ecstasy uit.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 april 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief