Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Matilda Cole – “Be There”

De 18-jarige singer-songwriter Matilda Cole weet van aanpakken en loste in november haar allereerste single “The Clouds“. Het nummer werd door enkele invloedrijke magazines opgepikt en heeft inmiddels al ruim over een kwart miljoen streams op Spotify. De Britse is in ieder geval vastberaden om zich in 2021 muzikaal nog meer voor te stellen en doet dat meteen met een dromerige nieuwe release.

Dankzij “The Clouds” waanden we ons al in de wolken, en met een gelijkaardige finesse laat Matilda ons op “Be There” verder dromen. Haar indiepop is betoverend en legt op de juiste momenten de juiste accenten. De intro is bewust terughoudend, waarna in het refrein een zachte beat het nummer verder op gang trekt. Haar stem vormt het intrigerende bindmiddel voor de fluwelen gitaarmelodie en de subtiele elektronische invloeden die “Be There” rijk zijn.

Instagram / SoundCloud

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1249 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Filmpje van de weekNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"Oude Bekenden

Filmpje van de week 29 juni - 5 juli

Beste vrienden van “Den Beir”, in de vakantie is het altijd moeilijk om filmpjes te maken. Ook wij bij Dansende Beren begrijpen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.