Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle LILHUDDY – “21st Century Vampire”

Terwijl vroeger casting shows als Idool of X-Factor nieuwe popartiesten lanceerden, heeft TikTok dat tegenwoordig volledig overgenomen. Lil Huddy heeft op de populaire app bijna 30 miljoen volgers en verzamelde meer dan anderhalf miljard likes. De Amerikaan behoort daardoor tot de populairste gebruikers van het platform, maar wil nu vooral onder de niet al te ver gezochte artiestennaam LILHUDDY harten sneller laten slaan.

Met “21st Century Vampire” waagt LILHUDDY zijn debuut als artiest en wil hij zichzelf als poppunkartiest lanceren. De track zelf kent weinig vernieuwende elementen, maar daar is op zich weinig mis mee. Een debuutsingle duidt immers vooral de richting aan die een artiest wilt inslaan. De lichte korrel in zijn stem en de goede muzikale omkadering laten ons de mindere tekst door de vingers zien, al hopen we dat hij in de toekomst toch iets meer durft te experimenteren qua stemvariatie. Wie weet maakt LILHUDDY dan wel de volledig overstap van zingende TikTokker naar TikTokkende zanger, maar dat zal gezien zijn grote fanbase geen al te grote moeite zijn.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1249 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LILHUDDY - "The Eulogy of You and Me"

Waar is de tijd dat poppunkers nog vanuit een kelder of garage moesten komen om een publiek te bereiken? Tegenwoordig is het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.