Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Julietta – “Not Today”

De Amerikaanse zangeres Julietta ruilde in 2020 haar geboortestad New York in voor het warme klimaat van Los Angeles, waar ze een nieuwe aanloop doet om muzikaal potten te breken. In de komende weken brengt ze in totaal zes nummers uit, die op 5 februari op haar ep Levitating verzameld zullen worden, en poogt ze dus een grote sprong in haar carrière te maken.

“Not Today” is zo’n nummer dat je opzet als je even genoeg hebt van alles wat rond je heen te gebeuren staat. Het uptempo indiepopnummer moedigt je aan om niet op te geven en door te blijven zetten, ook al heb je het gevoel in de diepste put te zitten. Dat optimisme komt in het toffe refrein des te overtuigender over wanneer een koor je aanmoedigt door te zetten. “Not Today” is een ultieme booster voor je gelukshormonen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1249 posts

About author
Certified pop-slet
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.