Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Selena Gomez – “De Una Vez”

Selena Gomez is er weer met nieuwe muziek! Net als vorig jaar is de Amerikaanse zangeres er als de kippen bij wanneer het nieuwe jaar van start gaat. In januari 2020 trakteerde ze haar fans nog op het geweldige album Rare, terwijl ze ons dit jaar verrast met haar eerste Spaanstalige single sinds de vertaling van “A Year Without Rain” (2010). Toch heeft de vroegere Disneyster niet stilgezeten tijdens de coronacrisis. In februari 2020 verscheen nog de officiële uitgave van “Feel Me” en in de zomer maakte Selena Gomez samen met de vrouwen van BLACKPINK het aanstekelijke “Ice Cream“.

Nu gaat Selena weer solo en dat op de meest authentieke manier mogelijk. Als vrouw met Mexicaanse afkomst is Spaans voor haar een moedertaal, en erin zingen komt dan ook enorm natuurlijk over. ‘De Una Vez’ vertaalt naar ‘onmiddellijk’, en op een rustige reggaetonbeat reflecteert Selena Gomez over de thema’s die haar het nauwst aan het hart liggen. Letterlijk, want terwijl ze zingt over (zelf)liefde, genezing en groei, gloeit in de videoclip het hart op Selena’s borst steeds feller. Wat begon als een gebroken hart, eindigt als een felle lichtbron die zichzelf verpakt in een coconnetje. Hopelijk staat dit niet symbool voor Selena die zich weer naar binnen toe keert, want wij willen haar nog meer in het Spaans horen zingen!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

162 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Selena Gomez & Rauw Alejandro - "Baila Conmigo"

Zet alvast 12 maart in je agenda, want dan verschijnt Selena Gomez’ Spaanstalige ep Revelación. Twee weken geleden kregen we daarvan met…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…
AlbumsRecensies

BLACKPINK - THE ALBUM (★★): Niet echt een album

K-pop is wereldwijd aan een opmars bezig en daar zit de vrouwengroep BLACKPINK voor heel wat tussen. Samen met hun mannelijke tegenhanger…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.