Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Selena Gomez – “Feel Me”

Selena Gomez heeft intussen geen uitgebreide introductie meer nodig. De Latijns-Amerikaanse is al sinds 2007 niet meer uit het collectief popgeheugen weg te denken, ook al deed ze het de laatste jaren omwille van haar gezondheid rustiger aan. Haar nieuwste album Rare bracht Selena vorige maand weer helemaal op de rader, maar toch bleven veel fans nog op hun honger zitten. Rare werd voor de eerste keer namelijk geteased met de single “Feel Me” die Selena Gomez één keer live heeft gebracht in 2016, maar het nummer belandde niet op het album dat vier jaar later uitkwam. Tot nu, dus.

Of “Feel Me” over haar ex Justin Bieber gaat, wordt niet expliciet vermeld. De kans is groot aangezien het na hun (eerste, tweede, derde?) break-up is geschreven, maar eigenlijk doet dat er niet toe. Het nummer is, zoals alle muziek van Selena Gomez, enorm toegankelijk en kan dus over eender wie gaan. Hoewel de tekst ongetwijfeld enorm oprecht is, klinkt ze zo algemeen dat iedereen die uit een relatie komt zich erin kan herkennen. Strooi daar een catchy melodietje over en je nummer is klaar om op de radio gespeeld te worden. Het is een succesformule waarmee Selena Gomez zich al sinds 2013 op alle hitlijsten lanceert, en “Feel Me” zal daar geen uitzondering op vormen. Het nummer is dus niets bijzonder, maar wel gewoon mooi en fans van Selena Gomez zullen ongetwijfeld in de wolken zijn.

“Feel Me” is in tegenstelling tot de andere nummers van Rare geschreven in 2016 en past daarom niet bij het album dat ze wou maken. Toch wilden de fans dit nummer al lang kunnen beluisteren, en nu krijgen ze eindelijk hun zin. Het verschijnt als bonustrack op de vinylversie van Rare die sinds vandaag beschikbaar is.

Facebook / Instagram / Website / Spotify

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

268 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Stealing Sheep - "Never Gonna Live Up"

De vorige plaat van Stealing Sheep was een uitstapje naar een andere wereld: de apocalyptische, absurde wildernis van de cultanimatiefilm La Planète…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Confidence Man - TILT (★★): Slapen in de club

De meeste houseduetten zijn kort geleefd. Soms zit een producer wat rond te zooien in zijn studio, wanneer hij plots denkt: ‘Verdorie…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Flume - "Sirens" (feat. Caroline Polachek)

20 mei 2022. Dat is de datum waarop electropop-pionier Flume zijn nieuwste album Palaces op de wereld zal loslaten. Intussen liet de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.