Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single La Femme – “Foutre le bordel”

La Femme is terug om de boel op stelten te zetten, of dat is toch wat de titel van hun nieuwste single “Foutre le bordel” belooft. Deze nieuwkomer zal op de aankomende plaat Paradigmes staan, samen met twee andere opvallende singles die we al eerder te horen kregen. Die releases kwamen geen seconde te vroeg, want we wachtten al sinds 2016 op een nieuwe langspeler van deze geschifte fransozen. Zowat elk nummer van hun hand krijgt een andere sfeer mee, experimenteren met muziekstijlen lijkt de favoriete hobby te zijn van dit zestal.

Hoewel de kou zich langzaam, maar zeker in onze botten aan het nestelen was, doet La Femme vandaag zijn uiterste best om de zwoelheid van een drukke club te simuleren. En dat lukt hen ook! Al vanaf het vinnige begin zoekt de bijna vergeten drang om onze schoenzolen kapot te dansen zich een weg naar buiten. “Foutre le bordel” is een pittige dansplaat, die samen met het extreem onverwachte banjoriedeltje in “Disconnexion” en de old school blazers van “Paradigme”, que du bonheur belooft voor het volgende album. Nog even vol ongeduld wachten tot 2 april.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesMuzieknieuwtjes

55 albums om naar uit te kijken in april en mei

Het eerste kwartaal van 2021 loopt ten einde en de lente is eindelijk in het land. Ook de muziekwereld lijkt weer helemaal…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single La Femme – “Cool Colorado”

La Femme is een Franse band van zes leden, maar in 2017 waren ze nog met zeven. Clara Luciani verliet de groep…
LiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2018: Festivaldag 2

Op dag 2 van een festival zien we gewoonlijk al wat mensen met een zwaar hoofd of een vermoeide blik. Dat is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.