Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Home Counties – “Modern Yuppies”

Foto: Naz Stone

Amper een klein jaar geleden werd Home Counties opgericht en toch worden ze her en der al bestempeld als de nieuwe postpunksensatie uit de UK. Met een geweldige debuutsingle “Redevelopment” maakten ze meteen indruk en dat kunsttukje deden ze met hun gelijknamige ep doodleuk gewoon nog eens over. Het leverde hen een resem nieuwe fans op en de ep werd bovendien overgoten met lovende woorden van belangrijke smaakmakers zoals DIY Magazine, NME en Jack Saunders van BBC Radio 1. Op hun aankomende nieuwe ep stapt de band nu af van de gitaargedrevene postpunk en laten ze hun fascinatie voor de synths helemaal de vrije loop. Met het gekke “Modern Yuppies” stomen ze ons daar nu al op fantastische wijze klaar voor.

Home Counties heeft zich het afgelopen jaar heruitgevonden en dat resulteert in een knotsgekke en inventieve eerste single van het nieuwe jaar. De band trekt op “Modern Yuppies” volledig de kaart van de catchy eighties synths en dat laat de band nog flamboyanter overkomen. Het speelse karakter is nog belangrijker geworden in de muziek van de Britse band waardoor ze zelfs nog een tikkeltje dynamischer voor de dag komen. “Modern Yuppies” is verrassend funky en dansbaar en luidt op een fantastische wijze het nieuwe tijdperk van Home Counties in!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1287 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Home Counties - "Dad Bod"

De start van het nieuwe decennium vormde meteen ook de geboorte van de band Home Counties. Het vijftal uit Bristol was al…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Home Counties - "Redevelopment"

Home Counties is vandaag met een debuutsingle begonnen aan een nieuw spannend hoofdstuk. Het vijftal uit Bristol was al een tijdje bezig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.