Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Davina Michelle & Woodie Smalls – “Big Brother”

Het heeft twintig jaar geduurd, maar na een lange pauze keert de moeder van alle realityshows vanavond terug naar het televisiescherm. Voor de groots aangekondigde comeback van Big Brother sloegen Davina Michelle en Woodie Smalls de handen in elkaar voor de nieuwe titeltrack. Davina Michelle behoort tot de populairste popsterren van onze noorderburen, terwijl Woodie Smalls in Vlaanderen al grote successen vierde met zijn rapsongs.

Een toepasselijkere titel dan “Big Brother” konden Michelle en Smalls niet vinden voor hun samenwerking en ook muzikaal ligt het helemaal in de lijn die je zou verwachten bij beide artiesten. Dreunende bassen à la Imagine Dragons moeten het nummer extra power geven en dat lukt ook dankzij de sterke stem van Michelle. Smalls verstopt zich wat achter autotune en kreeg een kleinere rol op “Big Brother”, waardoor de Nederlandse popster de bovenhand krijgt. Of “Big Brother” en de reboot van het wereldbekende tv-experiment een hit zullen worden, zal de komende weken moeten blijken, maar een groot experiment is de titeltrack niet geworden.

Vanaf deze avond is Big Brother te volgen via VIER en RTL5.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1835 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Woodie Smalls - "Diddy Bop"

In 2016 was Woodie Smalls niet weg te slaan van de Belgische festivalpodia. De rapper uit Sint Niklaas had met “About the…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #23

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom dat het onmogelijk is om alles binnen de correcte tijdspanne van een…
AlbumsRecensies

Woodie Smalls - In Between Spaces (★★★): Smalls kan groots worden

We hebben eventjes moeten wachten op de tweede langspeler van Belgisch hiphoptalent Woodie Smalls. Zijn debuutalbum Soft Parade kwam uit in 2015….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.