Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single jxdn – “Better Off Dead”

Het komt wel vaker voor dat iemand zijn populariteit te danken heeft aan TikTok. Ook de opkomende singer-songwriter Jaden Hossler, beter bekend als jxdn, heeft heel wat fans te danken aan TikTok. De TikTok-ster kreeg zoveel aandacht dat het leidde tot zijn muzikale doorbraak. In januari 2020 bracht hij zijn eerste lied “Comatose” uit, wat niet onopgemerkt bleef. Zijn single belande in meer dan veerig hitlijsten en ook Travis Barker, drummer van de rockband Blink-182, zag meteen het talent van Jaden. Travis had blijkbaar grote vooruitzichten voor de tiener waardoor hij hem meteen een contract aanbood bij zijn platenlabel ‘DTA Records’. Sindsdien blijft jxdn nummers uitbrengen zoals “Angels & Demons” en “So What!”. Zijn singles krijgen telkens een hoop lof en doen ons uitkijken naar zijn album. Het debuutalbum Tell Me About Tomorrow komt steeds dichterbij, een effectieve datum is er nog niet maar Jaden beloofde dat het album begin 2021 te beluisteren zal zijn. Tot dan kunnen we genieten van zijn nieuwste single “Better Off Dead”.

Met “Better Off Dead” zou jxdn wel eens een nieuwe hit te pakken kunnen hebben. Het nummer is een catchy stukje alt-pop dat vanaf de eerste seconde blijft hangen. Jaden’s stem en deun doorheen het lied vallen te vergelijken met de artiesten Machine Gun Kelly en Blackbear. Voor die laatste moeten we niet ver zoeken want “Better Off Dead” is geschreven in samenwerking met Blackbear en Lauv. Ook de link met Machine Gun Kelly is aanwezig. Travis Barker, die de rapper geholpen heeft met zijn meest recente album, is namelijk te vinden achter de drums. Jxdn verkent op “Better Off Dead” de problemen van een toxische relatie en de bijkomende emoties. Jaden wou hoofdzakelijk de problematiek van angsten aankaarten en hoe je zelf je ergste vijand bent, elementen die in de bijhorende video vooral terug te vinden zijn. Als zijn toekomstig werk dezelfde richting als “Better Off Dead” uitgaat, mogen de verwachtingen voor het album langzaam beginnen te stijgen.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

67 posts

About author
Uw lokale fotografe en muziekliefhebber :)
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sueco – “Paralyzed”

Sueco (The Child), die naam en faam maakte via TikTok met zijn single “Fast”, brengt twee jaar na zijn monsterhit een nieuw…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #30

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
AlbumsRecensies

Bebe Rexha - Better Mistakes (★★½): Fouten zijn menselijk

De Amerikaanse popster Bebe Rexha bezorgde ons in het verleden al heel wat radiohits door samen te werken met onder andere Martin…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.