Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tobi Lou – “2hrs”

Met “Game Ova” dook Tobi Lou, rapper en producer uit Chicago, op in de muziekwereld. Nog voor zijn doorbraak als muzikant ging Tobi eerst een volledig andere weg op, namelijk die van baseballspeler. Na het oplopen van een blessure, werd er achter zijn baseballcarrière al snel een punt gezet De rapper besloot terug te keren naar zijn eerste liefde: muziek. Hij begon zijn stempel te drukken met zijn bekende optimistische beats, die we nu in elk nummer horen. Met de kleurrijke visuals die zijn opwekkende deuntjes ondersteunen, sleurt Tobi ons mee in zijn uniek universum. Jaren gingen voorbij en sinds 2018 heeft hij drie ep’s uitgebracht: tobi lou and the moon, tobi lou and the loop en tobi lou and the juice. In 2019 kwam dan eindelijk het debuutalbum Live On Ice. Het tempo waaraan hij muziek uitbrengt is ontzettend hoog, maar toch is hij in staat om er kwalitatief goede nummers van te maken. Het lijkt wel magie. Nu sluit hij het jaar af met “2hrs”.

“2hrs” is slechts een minuut lang, maar toch krijgt Tobi Lou zijn boodschap duidelijk overgebracht. Het is nu eenmaal moeilijk om altijd even sterk te blijven na het einde van een relatie. Bij Tobi resulteert dat in zijn kortste nummer tot nu toe, over hoe hij twee uur lang heeft zitten te huilen. Dankzij het gevoelige onderwerp ontdekt Tobi een nieuwe stijl. Eentje waar de fameuze uitgelaten en speelse beats niet in thuishoren. De beat op “2hrs” is trager en emotioneler, wat er voor zorgt dat Lou’s stem straalt en de tekst doet opvallen. Het zwaarmoedige nummer doet ons terug met de voeten op de grond belanden. Door al zijn positiviteit zouden we misschien denken dat Tobi geen emotionele muziek kan maken, maar na de release van “2hrs” is het dus officieel bevestigd: hij kan zowel opgetogen als tragere ritmes aan.

Instagram / Facebook / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single tobi lou - "Student Loans"

Nu is hij een gewaardeerde artiest in de hiphopscène, maar de opkomst van 31-jarige alleskunner tobi lou heeft wat voeten in de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.