Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single tobi lou – “Student Loans”

Nu is hij een gewaardeerde artiest in de hiphopscène, maar de opkomst van 31-jarige alleskunner tobi lou heeft wat voeten in de aarde gehad. Nadat hij in 2012 zijn job als professionele baseballspeler vaarwel zei en volledig voor muziek ging, kwam al snel de vergelijking met stadsgenoten zoals Chance the Rapper. Dit dreef hem om het zonnige LA op te zoeken en daar zijn carrière volledig te lanceren. Dit jaar toverde de de Amerikaanse zanger zich om tot een echt werkpaard. In juli bracht hij al een ep uit en tobi’s nieuwste single “Student Loans” is al de zevende in 2020, voorgegaan door onder meer het aanstekelijke “Skin Care Tutorial 2020” en ingetogen track “Endorphins“. Het is voorlopig onduidelijk welke van deze singles zullen belanden op zijn album Parrish Blue, dat gepland staat voor release later deze maand.

Op “Student Loans” brengt tobi een voor veel Amerikaanse jongeren herkenbaar verhaal. Wel erkent de rapper dat hij ‘blessed’ is ondanks de financiële wurggreep waarin hij zich bevindt. Ook al is het thema eerder somber, toch slaagt de zanger uit Illinois er in om de boodschap te verpakken in een ongelofelijk catchy nummer, zoals we van hem gewoon zijn. Hij koorddanst op de luchtige beat van Ktwicebeats en benut zijn kenmerkende hybride flow optimaal. De track klokt af op twee minuten en vijf seconden, wat het tobi lou’s kortste single tot nu toe maakt en ons nog meer zin geeft om op de repeatknop te drukken!

Instagram / Facebook / Twitter

36 posts

About author
Soms Blue, Altijd Pink. 24/7 muziek aan het luisteren, kijk maar!
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danny Brown - "Winter"

De zatte nonkel van de hiphopwereld is terug. Geen coronaprojectje voor Danny Brown, die zich sinds Uknowwhatimsayin¿ uit 2019 vooral focuste om zijn…
AlbumsRecensies

Vince Staples - Ramona Park Broke My Heart (★★½): Herkauwen en risico-avers

Het is bijna zomer en dat kan alleen betekenen dat Vince Staples zich klaarmaakt om zijn beste beentje voor te zetten. De…
AlbumsRecensies

Keshi - GABRIEL (★★★): Een eenkoppige boyband met een vleugje hiphop

We hebben eigenlijk geen idee hoe keshi al die jaren van onze muzikale vangnetten wist te ontsnappen, maar we hebben hem nu…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.