Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joss Stone – “Walk with Me”

Joss Stone is zeker geen onbekende. De Britse singer-songwriter maakt al bijna twintig jaar muziek en bracht al heel wat albums uit, zoals The Soul Sessions. Je kent haar waarschijnlijk van “Right to Be Wrong”, “Free Me” of “Super Duper Love”. Samen met Mick Jagger, gitarist Dave Stewart en Damian Marley maakte ze in 2011 SuperHeavy. Daarnaast is ze ook actrice en activiste en gebruikt ze haar muziek regelmatig om mensen bewust te maken van wat er gebeurt in de wereld. Haar stemgeluid wordt gekenmerkt door iets wat we enkel kunnen beschrijven als traditionele soul.

Haar nieuwe single zou oorspronkelijk een romantische insteek hebben, maar door de recente gebeurtenissen draaide dat anders uit. “Walk with Me” is een uitnodiging om lief te hebben en een herinnering dat we er niet alleen voor staan. Ze spreekt over het zorgpersoneel dat klaarstond in deze periode. Tevens wilt ze de onrechtvaardigheid aankaarten die blootgelegd werd na de dood van George Floyd. Een koor vergezelt Joss Stone en haar hartverwarmende gezang, waardoor het lied iets weg heeft van gospel. “Walk with Me” mist de scherpe taal en klank waarvoor de zangeres gekend is, maar is daardoor wel perfect voor de komende feestdagen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Coely @ Ancienne Belgique (AB): Releaseparty tot de tweede macht

‘Ah, die van Don’t Care?’, hoorden we laatst toen we het over Coely hadden. Inderdaad, maar sinds vorige week heeft ze ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zach Bryan – “Dawns” (feat. Maggie Rogers)

De Amerikaanse country singer-songwriter Zach Bryan weet van geen ophouden! Vorig jaar bracht hij nog een album uit met maar liefst 34…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yellow Days - "Soul Smile"

We krijgen steeds meer te horen van jonge opkomende artiesten uit het Verenigd Koninkrijk. George Van Den Broek aka Yellow Days is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.