Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joss Stone – “Walk with Me”

Joss Stone is zeker geen onbekende. De Britse singer-songwriter maakt al bijna twintig jaar muziek en bracht al heel wat albums uit, zoals The Soul Sessions. Je kent haar waarschijnlijk van “Right to Be Wrong”, “Free Me” of “Super Duper Love”. Samen met Mick Jagger, gitarist Dave Stewart en Damian Marley maakte ze in 2011 SuperHeavy. Daarnaast is ze ook actrice en activiste en gebruikt ze haar muziek regelmatig om mensen bewust te maken van wat er gebeurt in de wereld. Haar stemgeluid wordt gekenmerkt door iets wat we enkel kunnen beschrijven als traditionele soul.

Haar nieuwe single zou oorspronkelijk een romantische insteek hebben, maar door de recente gebeurtenissen draaide dat anders uit. “Walk with Me” is een uitnodiging om lief te hebben en een herinnering dat we er niet alleen voor staan. Ze spreekt over het zorgpersoneel dat klaarstond in deze periode. Tevens wilt ze de onrechtvaardigheid aankaarten die blootgelegd werd na de dood van George Floyd. Een koor vergezelt Joss Stone en haar hartverwarmende gezang, waardoor het lied iets weg heeft van gospel. “Walk with Me” mist de scherpe taal en klank waarvoor de zangeres gekend is, maar is daardoor wel perfect voor de komende feestdagen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Blessing Offor - "My Tribe"

Het verhaal van de Nigeriaanse Blessing Offor is best opmerkelijk. Op zesjarige leeftijd immigreerde hij samen met zijn nonkel naar de Verenigde…
InstagramLiveRecensies

Lokerse Feesten 2022 (Festivaldag 1): Stevige beats, snedige lyrics en een dikke streep reggae

Na de kleinschalige corona-editie vorig jaar mochten de poorten van de Grote Kaai in Lokeren eindelijk terug open voor het grote publiek….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dez Mona - "Fresh Water"

Dez Mona brengt geen verse honing, maar vers water. Sinds vandaag is hun nieuwe track “Fresh Water” overal te beluisteren. Het nummer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.