Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joss Stone – “Walk with Me”

Joss Stone is zeker geen onbekende. De Britse singer-songwriter maakt al bijna twintig jaar muziek en bracht al heel wat albums uit, zoals The Soul Sessions. Je kent haar waarschijnlijk van “Right to Be Wrong”, “Free Me” of “Super Duper Love”. Samen met Mick Jagger, gitarist Dave Stewart en Damian Marley maakte ze in 2011 SuperHeavy. Daarnaast is ze ook actrice en activiste en gebruikt ze haar muziek regelmatig om mensen bewust te maken van wat er gebeurt in de wereld. Haar stemgeluid wordt gekenmerkt door iets wat we enkel kunnen beschrijven als traditionele soul.

Haar nieuwe single zou oorspronkelijk een romantische insteek hebben, maar door de recente gebeurtenissen draaide dat anders uit. “Walk with Me” is een uitnodiging om lief te hebben en een herinnering dat we er niet alleen voor staan. Ze spreekt over het zorgpersoneel dat klaarstond in deze periode. Tevens wilt ze de onrechtvaardigheid aankaarten die blootgelegd werd na de dood van George Floyd. Een koor vergezelt Joss Stone en haar hartverwarmende gezang, waardoor het lied iets weg heeft van gospel. “Walk with Me” mist de scherpe taal en klank waarvoor de zangeres gekend is, maar is daardoor wel perfect voor de komende feestdagen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Sam De Nef - Lonely Day, Crowded Year (★★★★): Nostalgische melancholiek

Sam De Nef is geen onbekend gezicht in muzikaal Vlaanderen. De surfrockgroep Danny Blue and the Old Socks – waar De Nef…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ashe & FINNEAS - "Till Forever Falls Apart"

Finneas en Ashe hebben de handen weer in elkaar geslagen en het resultaat is een prachtig duet over de liefde. De twee…
AlbumsRecensies

Black Nash – Black Nash (★★★★): Durft te experimenteren

Singer-songwriter Jody Smith had het zich anders voorgesteld eind 2019. Het leven, na vijf jaar in het Amerikaanse leger, kwam behoorlijk binnen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.