Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hether – “Sex Wax”

Daar is Hether nog eens met een nieuw nummer van zijn aankomende project. Het soloproject van Amerikaan Paul Castelluzzo heeft er een bewogen jaar op zitten en liet lange tijd niets van zich horen, maar enkele weken geleden was hij er plots met het zeemzoete “Twinkle“. Hether hult zijn identiteit graag in wat mysterie en dat is vooral te merken aan zijn visuele stijl op zijn artwork en sociale media. Wie hem wil leren kennen, moet vooral naar zijn eerste ep Hether Who? luisteren, waar hij zijn verhaal over liefde en verlies uit de doeken doet. Dankzij het nieuwe “Sex Wax” leren we nu ook de zwoele kant van Hether kennen.

Hether presenteert zich met “Sex Wax” van een iets andere kant dan we van hem gewend zijn. Vooral de monterheid valt ons meteen op en is iets wat we nog niet al te vaak in zijn nummers hebben gehoord. De multi-instrumentalist speelt ook op “Sex Wax” met verschillende geluiden en instrumenten en dat levert een zeer dynamisch en gelaagd nummer op. Hier en daar doet Hether ons op zijn nieuwe nummer wat denken aan Still Woozy en Unknown Mortal Orchestra en vooral ook die laatste lijkt een grote inspiratiebron van Hether te zijn. De psychedelische en lo-fi elementen zorgen in ieder geval voor zeer chille vibe en maken het geheel zeer aimabel.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

2031 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hether - "undergound pleasure"

Begrijp ons niet verkeerd, droompop zal altijd een speciaal plekje in ons hart hebben. Soms hebben we echter gewoonweg van die dagen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.