Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLETCHER – “Last Laugh”

De Amerikaanse Cari Elise Fletcher is bekend van haar vorige single “Bitter” die ze uitbracht eind mei. De 26-jarige zangeres bracht met haar ep you ruined new york city for me in 2019 haar carrière pas echt aan het rollen. Ook haar samenwerking met Niall Horan in het covernummer “Lover” moeten we even aanhalen. Ze zal hem vergezellen op zijn Nice To Meet Ya North America Tour later dit jaar. De meeste songs die FLETCHER schrijft, gaan over haar ex. Zo bracht de zangeres ook een ep uit met de naam The S(ex) Tapes.

Haar nieuwe single “Last Laugh” is een soundtrack voor de nieuwe film ‘Promising Young Woman’. De Emerald Fennell komedie+thriller staat bij ons gepland voor april, maar we kunnen alvast naar FLETCHERs nieuwe “Last Laugh” luisteren. Het nummer begint letterlijk met gelach. Je kan niet stilzitten op de song, want FLETCHER gooit er direct tempo in. Bij het refrein vloeit haar stem gemakkelijk mee met de beat en zorgt ze voor een mysterieuze en donkere ondertoon. Het is een wat mainstream popnummer, maar het past waarschijnlijk perfect bij de nieuwe film.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLETCHER - "Lead Me On"

Drie ep’s en een debuutplaat waarop FLETCHER haar hart blootlegde, zorgden ervoor dat de Amerikaanse zangeres plots een rooskleurige toekomst tegemoet kon…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLETCHER - "Eras Of Us"

Een dik jaar geleden was het eindelijk zover: debuutplaat Girl Of My Dreams van de Amerikaanse FLETCHER zag het levenslicht. Voorafgaand kregen…
InstagramLiveRecensies

Panic! At The Disco @ Sportpaleis: Glitter, glamour en gebroken harten

Op vierentwintig januari kon je een fractie van een seconde het collectieve geluid van brekende meisjesharten horen. Op die dag maakte Brendon…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.