Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLETCHER – “Last Laugh”

De Amerikaanse Cari Elise Fletcher is bekend van haar vorige single “Bitter” die ze uitbracht eind mei. De 26-jarige zangeres bracht met haar ep you ruined new york city for me in 2019 haar carrière pas echt aan het rollen. Ook haar samenwerking met Niall Horan in het covernummer “Lover” moeten we even aanhalen. Ze zal hem vergezellen op zijn Nice To Meet Ya North America Tour later dit jaar. De meeste songs die FLETCHER schrijft, gaan over haar ex. Zo bracht de zangeres ook een ep uit met de naam The S(ex) Tapes.

Haar nieuwe single “Last Laugh” is een soundtrack voor de nieuwe film ‘Promising Young Woman’. De Emerald Fennell komedie+thriller staat bij ons gepland voor april, maar we kunnen alvast naar FLETCHERs nieuwe “Last Laugh” luisteren. Het nummer begint letterlijk met gelach. Je kan niet stilzitten op de song, want FLETCHER gooit er direct tempo in. Bij het refrein vloeit haar stem gemakkelijk mee met de beat en zorgt ze voor een mysterieuze en donkere ondertoon. Het is een wat mainstream popnummer, maar het past waarschijnlijk perfect bij de nieuwe film.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLETCHER - "Feel"

Je hoeft geen marketingexpert te zijn om te weten dat ‘sex sells’ en daar speelt ook FLETCHER met haar jongste project op…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fletcher - "Forever"

Fletcher heeft mooie vooruitzichten voor de zomer, want de Amerikaanse zangeres mag samen met Lewis Capaldi en Niall Horan op tour doorheen…
LiveRecensies

Palace @ Botanique (Witloof Bar): Een paleis van melancholie en sentiment

Palace is een Britse band die in 2014 plots opdook op het internet. De band bracht toen hun debuut-EP Lost In The…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.