Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 24kGoldn – “Coco” (feat. DaBaby)

Aan 24kGoldn was er de afgelopen maanden geen ontkomen. De Amerikaanse rapper bracht in juli samen met iann dior het nummer “Mood” uit en scoorde daarmee een wereldwijde hit. Het catchy nummer dankt zijn populariteit onder meer aan zijn gigantisch succes op TikTok, waar het nummer tot op heden in meer dan driehonderdduizend video’s werd gebruikt. In november werd 24kGoldn nog maar net twintig en toch wordt hij door velen bestempeld als de volgende nieuwe superster. Zijn debuutplaat El Dorado verschijnt volgend jaar en naar verluidt zullen er heel wat grootheden op te vinden zijn. Nu de hype rond “Mood” wat is gaan liggen, is het nog eens tijd voor een nieuw nummer. Met het gloednieuwe “Coco”, een samenwerking met klepper DaBaby, stelt hij toch ietwat teleur.

“Coco” is jammer genoeg een zeer middelmatig rapnummer geworden. De beat heeft weinig om het lijf en voelt iets te veel aan als een flauw afkooksel van zijn megahit “Mood”. Ook met het generieke refrein kan 24kGoldn maar weinig overtuigen en we missen duidelijk de nodige afwisseling. Zijn verses doen het al iets beter, maar ook hier missen we de frisheid en de spontaniteit van zijn eerdere nummers. Op het einde mag DaBaby nog een strofe voor zijn rekening nemen en doet dat ook naar behoren met zijn typerende rapstijl. “Coco” is geen hoogvlieger geworden en kan de hoge verwachtingen die we hadden niet inlossen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1287 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Megan Thee Stallion - Good News (★★★½): Geen muziek voor de gevoelige luisteraar

Hoewel Megan Thee Stallion al sinds 2016 aan haar rapcarrière bouwt, kreeg ze haar eerste mainstream succes in de zomer van 2019…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Clean Bandit & Mabel- "Tick Tock" (feat. 24kGoldn)

Terwijl momenteel vooral disco- en funk-geïnspireerde nummers onze hitlijsten domineren, blijft de Britse groep Clean Bandit vasthouden aan hun succesformule die hen…
AlbumsRecensies

Pop Smoke - Shoot for the Stars Aim for the Moon (★★★½): The Woo leeft voort

Pop Smoke was vorig jaar een van de rijzende sterren in de hiphopwereld en was een van de vaandeldragers in de New…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.