Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single CooCoo – “Audioslave”

Een punk-power-trio uit Den Haag, dat is heel kort omschreven wat deze band is. Het is wel een accurate omschrijving die ze ons zelf hebben meegegeven, want de muziek die ze spelen is precies dat. Het is een relatief onbekende en jonge band die live hun sporen wel al wat verdiend heeft. Dit is hun tweede single “Audioslave” voor de nakende ep How Did We Get This Far?.

Luisteren naar dit nummer mag je een beetje vergelijken met het kijken naar een boksmatch. Je bent aan het luisteren en wacht gewoon tot de knock-out. Nu, ondertussen gebeurt er tijdens deze match voldoende om het spannend te houden. Het nummer start lekker rollend en neemt daarna een beetje gas terug om wat dynamiek te creëren. De stem geeft de nodige energie en de muzikanten geven elkaar voldoende ruimte om nu en dan een ferme oplawaai te verkopen. Het nummer lijkt rustig te eindigen en de match op punten te willen winnen, maar helemaal op het einde zit die knock-out er toch wel lekker in.

CooCoo heeft ambitie en klaagt met dit nummer aan dat muzikanten geen melkkoe zijn van de muziekindustrie. En gelijk hebben ze! Wij houden wel van dit soort muziek met een bepaalde attitude, en branie heeft dit trio voldoende.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

Related posts
Nieuwe singles

Nieuwe single Laura Palmer - Event Horizon

Twee weken geleden besteedden wij tijdens onze Ronde van de Lage Landen aandacht aan Den Haag. We brachten de leukste nieuwe bands…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.