Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Youth Sector – “Teeth”

© Dan Kendall

Sinds 2018 al is Youth Sector gestaag bezig met een grote band te worden. Eerder dit jaar resulteerde dat in een eerste ep, maar gas terugnemen doet het groepje uit Brighton niet. Meer nog, met “Teeth” heeft de groep een gloednieuw nummer klaar dat een meer ritmische kant van de band toont. Eén ding is hierdoor meer dan duidelijk: het laatste van Youth Sector hebben we voorlopig nog niet gehoord.

“Teeth” wordt meteen heel speels in gang gezet met een leuke synth en een groovy gitaartje. Het doet ons al snel denken aan een mix tussen Talking Heads en de funk van Chic. Zeker wanneer we bij het refrein aanbelanden, hoor je waarom deze “Teeth” wel eens voor een doorbraak zou kunnen zorgen. Het is catchy, optimistisch en vooral heel plezant om te horen. De groove blijft doorheen het volledige nummer behouden en zet ons al heel snel aan het dansen, zeker wanneer het nummer op het eind volledig ontspoort. Heerlijke song!

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2902 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.