Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sevens – “Paris”

Het was alweer even geleden dat we nog iets van Thibaut Sevens hoorden, maar vandaag is de jonge Limburger terug met nieuwe muziek. Sevens heeft al even het etiket van ‘veelbelovend’ op zijn voorhoofd plakken, en langzaam maar zeker begint hij die mooie woorden waar te maken. Samen met zijn vaste producer en beatmaker Anders wist hij al enkele leuke, bescheiden hitjes te scoren. Zo verdwenen onder andere “Golden Girl” en “Redefine” al in onze afspeellijsten. Nu is Thibaut dus alweer aan zijn zevende single van dit jaar toe. Het kind kreeg de naam van de Franse hoofdstad en doet die ook alle eer aan.

Al vanaf de begintonen heb je het gevoel dat je in een oude Franse film zit. Dankzij die herkenbare piano worden we meteen in de juiste sfeer ondergedompeld. Daarna komt Sevens met zijn rustgevende stem erbij en dat maakt, samen met de trompet, het plaatje eigenlijk al compleet. Er hangt dus een jazzy vibe doorheen “Paris” en dat is toch iets dat we nog niet gewoon waren van de jonge Limburger. Wat we wel hadden verwacht, is dat hij zijn geliefde weer eens in de bloemetjes zet. Samen naar Parijs, nota bene de stad van de liefde, wie droomt er – zeker in deze tijden van lockdown – niet van. Een sexy, jazzy single dus dit keer, waarin de sfeer een belangrijke rol speelt. De muziek van Sevens ging in stijgende lijn, en “Paris” doet daar nog eens een schepje bovenop.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sevens - "Golden Girl"

Thibaut Sevens begint meer en meer zijn strepen te verdienen binnen de Belgische muziekscène. De laatste maanden brengt hij singles uit aan…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sevens - "Redefine"

Het gaat Thibaut Sevens de laatste tijd helemaal voor de wind. Nadat hij ons al kon overtuigen met sterke nummers als “You”…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sevens - "You"

2020 is voorlopig een goed jaar voor het grote Belgische talent Sevens. Heel veel nummers heeft de Hasselaar nog niet uitgebracht en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.