Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sevens – “Paris”

Het was alweer even geleden dat we nog iets van Thibaut Sevens hoorden, maar vandaag is de jonge Limburger terug met nieuwe muziek. Sevens heeft al even het etiket van ‘veelbelovend’ op zijn voorhoofd plakken, en langzaam maar zeker begint hij die mooie woorden waar te maken. Samen met zijn vaste producer en beatmaker Anders wist hij al enkele leuke, bescheiden hitjes te scoren. Zo verdwenen onder andere “Golden Girl” en “Redefine” al in onze afspeellijsten. Nu is Thibaut dus alweer aan zijn zevende single van dit jaar toe. Het kind kreeg de naam van de Franse hoofdstad en doet die ook alle eer aan.

Al vanaf de begintonen heb je het gevoel dat je in een oude Franse film zit. Dankzij die herkenbare piano worden we meteen in de juiste sfeer ondergedompeld. Daarna komt Sevens met zijn rustgevende stem erbij en dat maakt, samen met de trompet, het plaatje eigenlijk al compleet. Er hangt dus een jazzy vibe doorheen “Paris” en dat is toch iets dat we nog niet gewoon waren van de jonge Limburger. Wat we wel hadden verwacht, is dat hij zijn geliefde weer eens in de bloemetjes zet. Samen naar Parijs, nota bene de stad van de liefde, wie droomt er – zeker in deze tijden van lockdown – niet van. Een sexy, jazzy single dus dit keer, waarin de sfeer een belangrijke rol speelt. De muziek van Sevens ging in stijgende lijn, en “Paris” doet daar nog eens een schepje bovenop.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1353 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Chet Faker @ OLT Rivierenhof: Goedgekeurde gedaante

Chet Faker (fka Nick Murphy (fka Chet Faker) (fka Nick Murphy (fka Chet Faker))). Zo ziet een summiere schets van de gedaanteverwisselingen…
InstagramLiveRecensies

Sound Track: Finale Limburg @ Muziekodroom (Hasselt)

Gisteren was voor heel wat bands een superbelangrijke dag, gezien de finales van kansenparcours Sound Track op de planning stonden. Overal in…
Muzieknieuwtjes

Dit zijn de winnaars van Sound Track 2021!

Overal in Vlaanderen vonden dit weekend de finales van de tweede editie van het kansenparcours Sound Track plaats. In de Hasseltse Muziekodroom,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.