Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sevens – “Golden Girl”

Thibaut Sevens begint meer en meer zijn strepen te verdienen binnen de Belgische muziekscène. De laatste maanden brengt hij singles uit aan de lopende band – denk maar aan “Redefine” en “You” – en hoorde we hem al in UrbaNice Battle of Talents op MNM. Ook schopte hij het al tot in de playlist van Studio Brussel en kon je hem aan het werk zien tijdens onze Winterslaapsessies. Niet niks dus voor zo’n jonge zanger, maar tijd om te bekomen is er niet. Vandaag is er met “Golden Girl” alweer een nieuwe release en dat zou volgens zowel Sevens als zijn producer Anders wel eens de single van de grote doorbraak kunnen zijn.

Of dat effectief zo is, valt nog af te wachten. Wat we wel weten, is dat Sevens het deze keer over een andere boeg gooit. Een uptempo beat zorgt meteen voor een catchy, dansbare sfeer. Tekstueel houdt de jongeman het bij zijn vertrouwde thema: de liefde. “Golden Girl” gaat over – zoals je zou verwachten – het ‘gouden’ meisje dat Thibaut vlinders geeft. Het nummer is dus als het ware een lofzang voor zijn geliefde. Doel van de song is dat niemand de hoop op het vinden van zijn eigen ‘golden girl’ verliest. Het is in elk geval eens een minder soft nummer van de jonge Limburger en dat kunnen we alleen maar toejuichen. We hopen in elk geval dat zijn hoop op een doorbraak niet voor niets is.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1878 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Vuurdoop 2023: Ambitieuze blik op de toekomst

Brussel heeft Fifty Lab, Antwerpen heeft We Are Open en Hasselt heeft… Vuurdoop! Vuurdoop is het jaarlijkse showcasefestival van PXL Music waar…
InstagramLiveRecensies

Chet Faker @ OLT Rivierenhof: Goedgekeurde gedaante

Chet Faker (fka Nick Murphy (fka Chet Faker) (fka Nick Murphy (fka Chet Faker))). Zo ziet een summiere schets van de gedaanteverwisselingen…
InstagramLiveRecensies

Sound Track: Finale Limburg @ Muziekodroom (Hasselt)

Gisteren was voor heel wat bands een superbelangrijke dag, gezien de finales van kansenparcours Sound Track op de planning stonden. Overal in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.