Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rooftop J – “ANA! (Another Night Alone)”

© CPU- Willem Devriendt

Dat jongeren het vandaag omwille van COVID-19 niet al te gemakkelijk hebben, is geen al te grote verassing meer. De podcast onbespreekbaar lanceerde om deze problematiek op de kaart te zetten #IkBenBereikbaar. Profielfoto’s kregen al snel bijhorende filters en de oproep ging in mum van tijd viraal. Naar analogie met de oproep wil Rooftop J met “ANA! (Another Night Alone)” laten weten dat ook hij bereikbaar is.

De vijftiende single van Rooftop J is geproduceerd door vaste producer Yung Offender. Het onafscheidelijke duo slaagde er ook nu in om een sfeervol nummer te maken dat blijft hangen. ‘It’s hard to stay true in a world full of change.’ De wereld verandert, je daaraan aanpassen, is niet altijd makkelijk. De teksten en beat zijn authentiek waardoor er een connectie tussen artiest en luisteraar ontstaat. “ANA! (Another Night Alone)” is opgewekte hiphop met heel wat ‘kiekevleesgehalte’. Deze single is een prachtig voorbeeld van een liedje rond eenzaamheid zonder dat het cheesy wordt.

Rooftop J klopt steeds harder op de poort van de doorbraak. Dat bewijst zijn halve finaleplek in Humo’s Rock Rally en het feit dat hij al enkele keren in editorial afspeellijsten van Spotify werd opgenomen. Wij zijn alvast bereikbaar, voor jullie en voor nieuwe nummers van Rooftop J!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 posts

About author
Jasper luistert, leest en schrijft.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rooftop J - "Mando"

Bruggeling Rooftop J en zijn muzikale sparring partner Yung offender zochten voor “Mando” inspiratie in buitenaardse oorden. “Mando” refereert naar The Mandalorian,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rooftop J - "Mary Poppins"

Rooftop J won enkele weken geleden een freestylewedstrijd op Juice, het hiphopprogramma van radiozender MNM. Zijn succesfreestyle bracht hij vrijdag 16 oktober…
Muzieknieuwtjes

Meskerem Mees wint Humo's Rock Rally 2020!

Humo’s Rock Rally behoort al jaren tot de meest prestigieuze muziekwedstrijden in ons Belgenland. Ook dit jaar streden weer meer dan negenhonderd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.