Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dope Lemon – “Kids Fallin’ In Love”

© CPU – Joost Van Hoey

Nog nooit van Dope Lemon gehoord? Geen zorgen, Angus Stone zal bij menig alternatieve folk fan meerdere belletjes doen rinkelen. Vooral bekend van zijn samenwerking met zuster Julia Stone als, ja toch wel, Angus & Julia Stone. Reeds twee solo albums staan op zijn naam en sinds 2016 zingt hij ook onder zijn pseudoniem Dope Lemon, waarvan de muziek even mystiek en zweverig klinkt als de naam doet vermoeden. Na een R&B-geïnspireerde samenwerking met Winston Surfshirt deze zomer verwent Angus ons weer met een nieuwe single.

Laat het juist die zomerse sfeer zijn die met “Kids Fallin’ In Love” wordt verdergezet. Een rustige opbouw met exotisch slagwerk wordt weldra vergezeld door ukelele getokkel, een klassieke drum en wat piano akkoorden. Zo is de zorgeloze sfeer meteen gezet. Waar Angus bij Dope Lemon meestal in zijn lagere stembereik gaat zoeken, schiet hij hier meer de hoogte in, wat automatisch doet denken aan zijn eerdere werk. Het nummer zet zich de laatste minuten repetitief verder, iets wat we van Stone zeker gewend zijn. Dit draagt bij aan het dromerige en catchy aspect. Met “Kids Fallin’ In Love” doet Stone ons wegdromen naar zonnigere, vrijere tijden en we moeten ons bijna inhouden om de slippers niet uit de kast te halen en met een margarita in de tuin weg te zakken.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

DOPE LEMON @ Ancienne Belgique (AB): Een dopetrain met pit

Sinds 2016 bewandelt de flamboyante Angus Stone deze wereld onder zijn artiestennaam Dope Lemon. In januari bracht hij met Rose Pink Cadillac…
AlbumsFeatured albumsRecensies

DOPE LEMON - Rose Pink Cadillac (★★★): Koala's slapen ongeveer twintig uur per dag

Een dertigtal jaar geleden werd op een zonnige lentedag in het land der kangoeroes en boemerangs een lief jongetje geboren. Als tweede…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dope Lemon – “Stingray Pete”

Soms vragen we ons af waar Angus Stone nog de tijd vindt om te slapen. Nog geen maand geleden bracht hij samen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.