Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dope Lemon – “Kids Fallin’ In Love”

© CPU – Joost Van Hoey

Nog nooit van Dope Lemon gehoord? Geen zorgen, Angus Stone zal bij menig alternatieve folk fan meerdere belletjes doen rinkelen. Vooral bekend van zijn samenwerking met zuster Julia Stone als, ja toch wel, Angus & Julia Stone. Reeds twee solo albums staan op zijn naam en sinds 2016 zingt hij ook onder zijn pseudoniem Dope Lemon, waarvan de muziek even mystiek en zweverig klinkt als de naam doet vermoeden. Na een R&B-geïnspireerde samenwerking met Winston Surfshirt deze zomer verwent Angus ons weer met een nieuwe single.

Laat het juist die zomerse sfeer zijn die met “Kids Fallin’ In Love” wordt verdergezet. Een rustige opbouw met exotisch slagwerk wordt weldra vergezeld door ukelele getokkel, een klassieke drum en wat piano akkoorden. Zo is de zorgeloze sfeer meteen gezet. Waar Angus bij Dope Lemon meestal in zijn lagere stembereik gaat zoeken, schiet hij hier meer de hoogte in, wat automatisch doet denken aan zijn eerdere werk. Het nummer zet zich de laatste minuten repetitief verder, iets wat we van Stone zeker gewend zijn. Dit draagt bij aan het dromerige en catchy aspect. Met “Kids Fallin’ In Love” doet Stone ons wegdromen naar zonnigere, vrijere tijden en we moeten ons bijna inhouden om de slippers niet uit de kast te halen en met een margarita in de tuin weg te zakken.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dope Lemon – “Stingray Pete”

Soms vragen we ons af waar Angus Stone nog de tijd vindt om te slapen. Nog geen maand geleden bracht hij samen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dope Lemon - "Rose Pink Cadillac"

De namen Angus en Julia Stone doen bij de meeste folk- en indiepopfans wel een belletje rinkelen. Broer en zus brachten na…
AlbumsRecensies

Julia Stone - Sixty Summers (★★★½): Wazige liefde, besprenkeld met glitter

Julia Stone. Onlosmakelijk verbonden met muzikale partner in crime Angus, fulltime indiefolkhartjesverwarmster en in bijberoep nog eens de Australische spin-off van Aphrodite….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.