Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Zuster Zonnebloem – “Outta Control”

Een hypnotiserende klank, aangename bas en adembenemende stemmen. Dat is wat Zuster Zonnebloem op ons loslaat. De Nederlandse psychedelische rockgroep stuurt vandaag hun nieuwe single “Outta Control” de wereld in. Het kwartet kwam vorig jaar samen op de Herman Brood Academie in Utrecht, waarna deze prachtige samenwerking werd geboren. Vier jongeren die hun gedeelde liefde voor de jaren 60 weten om te zetten in een muzikale reis. Ze nemen je mee in hun verhaal, en vertellen dat met intrigerende vocals op een nostalgische manier.

“Outta Contol” is nog maar het tweede nummer dat deze noorderburen uitbrengen, maar ze tonen wel duidelijk welke kant ze uit willen. Ze brengen een groovy achtergrondbeat door de drums en bas goed op elkaar aan te sluiten. Dit alles in een mooie, bluesy opbouw. De raspige stem van frontvrouw Luna Beckting neemt je mee op een reis naar het verleden. Je hoort invloeden van vroege Pink Floyd en Jefferson Airplane, maar toch in een eigen jasje. De lyrics zijn niet moeilijk, en ritmisch heel sterk onderbouwd, waardoor je snel met je voeten gaat meetikken op de beat. Het nummer wordt op geen enkel moment saai, en je verlangt naar meer.

Zuster zonnebloem is een naam die je zeker moet onthouden. Als ze aan dit tempo singles blijven uitbrengen, die ook nog eens van dit niveau zijn, mogen we met een beetje geluk snel een eerste plaat verwachten!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 november 2020

About Author

Anastacia Savels Potatoes gonna potate.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief