banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Douglas Dare – “Oh Father”

13735571_1338512499511490_4210450146321848141_o

“I want you to love him as much as I do, for he is my lover, no son to you”. Douglas Dare gaat diep, heel diep op zijn nieuwste ‘Oh Father’. Een nummer met een wel heel duidelijke boodschap aan zijn vader.

Een verlangen naar de liefde van zijn vader, die het niet kan accepteren dat zijn zoon homo is. Met deze ‘Oh Father’ schrijft Douglas een donkere, pijnlijke en vooral heel open brief aan hem. De daarbij gecombineerde duistere synthesizers en diepe piano hullen de single in een zeer zwarte, ietwat obscure aura. Alsof het nummer werd opgenomen in een donkere kerk ergens op een verlaten berg in hartje Engeland. De mineur wordt nog extra versterkt door het monotoon ritme doorheen de ganse single.

“Oh Father you always said, you’d always love me no matter which way I head”. ‘Oh Father’ een prachtig nummer met een meest aangrijpende boodschap. Het is het tweede nummer dat we te horen krijgen van de aankomende plaat ‘Aforger’, die wordt verwacht op 14 oktober.

Twitter / Facebook / Instagram / Youtube

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 100 gecs – “mememe”

Laura Les en Dylan Brady vormen sinds 2015 samen 100 gecs. Online worden ze vaak in één adem uitgesproken met hyperpop, het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me - "Go To Hell" (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single O S K I - "Wait For You"

Rijzende ster O S K I waande zich nog maar heel recent in de echte wereld van muziek. Na enkele singles onder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.