Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Douglas Dare – “Oh Father”

13735571_1338512499511490_4210450146321848141_o

“I want you to love him as much as I do, for he is my lover, no son to you”. Douglas Dare gaat diep, heel diep op zijn nieuwste ‘Oh Father’. Een nummer met een wel heel duidelijke boodschap aan zijn vader.

Een verlangen naar de liefde van zijn vader, die het niet kan accepteren dat zijn zoon homo is. Met deze ‘Oh Father’ schrijft Douglas een donkere, pijnlijke en vooral heel open brief aan hem. De daarbij gecombineerde duistere synthesizers en diepe piano hullen de single in een zeer zwarte, ietwat obscure aura. Alsof het nummer werd opgenomen in een donkere kerk ergens op een verlaten berg in hartje Engeland. De mineur wordt nog extra versterkt door het monotoon ritme doorheen de ganse single.

“Oh Father you always said, you’d always love me no matter which way I head”. ‘Oh Father’ een prachtig nummer met een meest aangrijpende boodschap. Het is het tweede nummer dat we te horen krijgen van de aankomende plaat ‘Aforger’, die wordt verwacht op 14 oktober.

Twitter / Facebook / Instagram / Youtube

 

6 september 2016

About Author

Elice Spillebeen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief