Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Beka – “More Than Friends” (feat. HONNE)

Beka is nog niet zo’n bekende naam in de muziekscene, maar daar kan wel eens snel verandering in komen. Fans van HONNE kennen haar misschien al van “Crying Over You ◐” of als zangeres bij hun optredens. Beka leerde het duo kennen via gemeenschappelijke vrienden op de universiteit en van het een kwam het ander. Zo pushten de twee mannen haar ook om haar eigen weg op te gaan met een solocarrière, waardoor we begin oktober met “I’ll Be There” haar eerste single te horen kregen.

Vandaag volgt met “More Than Friends” de tweede single, die net zoals de eerste geproducet wordt door HONNE. Het enige verschil is dat we deze keer ook de stem van Andy te horen krijgen. De productie klinkt ook niet veel anders dan we van de twee mannen gewoon zijn. De heerlijk dromerige synths zijn perfect complementair met de zachte stemmen van Beka en Andy. De twee gaan in conversatie met elkaar als twee verliefde mensen, zonder dat het al te klef wordt. Naar het einde van het nummer gaat het tempo nog eventjes wat de hoogte in als de elektrische gitaar erbij komt. Dit neemt gelukkig niet weg dat “More Than Friends” perfect is om bij weg te dromen.

Beka: Facebook / Instagram / Twitter

HONNE: Facebook Instagram

Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van “Den Beir” (28 september – 4 oktober)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…
AlbumsRecensies

HONNE - no song without you (★★★): Tour de douceur

Londens tweetal HONNE is geen aanrader wanneer je met ldvd in de knoop zit, want dan zal je hart enkel nog verder…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HONNE - "no song without you"

HONNE is een Londens duo dat nooit een vlieg kwaad wil doen met hun muziek, maar tegelijkertijd toch met de force van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.