Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Conducta & JGreyy – “Time”

Het nieuwe gezicht van de UK garage is volgens velen de dj en producer Conducta. De 26-jarige richtte zijn eigen label Kiwi Records op en stampte een succesvolle clubreeks uit de grond. Voor zijn nieuwe single haalde hij de ravissante JGrrey aan boord. De Londense zangeres verzorgde reeds het voorprogramma van Billie Eilish en heeft zich met haar uptempo r&b helemaal in de kijker gespeeld. Een match made in heaven dus!

Op “Time” raast de tijd razendsnel door, want veel ademruimte krijgen we niet van Conducta en JGrrey. Het tempo van het nummer ligt behoorlijk hoog en bevat alle elementen die beide artiesten zo uniek maken. Langs de ene kant hebben we catchy productie van Conducta, waarvoor de zachte stem van JGrrey de perfecte aanvulling is. Op het einde krijgt de track nog een tikkeltje meer vaart en wordt het nog intenser. Conducta en JGrrey vormen een gouden duo, dat gerust nog eens samen de studio in mag duiken.

Conducta: Facebook / Instagram

JGrrey: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 november 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief