banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lauren Auder – “Animal”

Laurer Auder bracht eerder dit jaar met two caves in een mooie tweede ep uit. De uit Frankrijk afkomstige artieste neemt graag elementen uit uiteenlopende genres en laat ze samensmelten met haar warme stem. “june 14th” en “meek” behoren zeker tot de hoogtepunten van die ep en samen met bijvoorbeeld “the baptist” en “for those who paciently endure” van haar eerste ep heeft Auder al een reeks fantastische nummers uitgebracht. De muziek combineert melancholie met een filmisch aspect waardoor je als luisteraar wordt opgenomen in het universum van Lauren Auder. Ondertussen is er al een derde ep in zicht en na “Quiet” krijgen we met “Animal” een tweede veelbelovend voorproefje te horen.

Op het nieuwe lied heeft Lauren Auder het over de basisnoden van het menselijke lichaam. Wanneer de artieste dan bijvoorbeeld eet voelt ze zich minder menselijk en zo gaat “Animal” over de drang om dieren te overstijgen door zaken te doen die alleen mensen kunnen. Een nummer maken als dit kunnen dieren in ieder geval niet. Na enkele dreigende klanken begint Auder ingetogen te zingen, maar met een stem als die van haar weet hen meteen indruk te maken. Het lied wordt steeds groter en zo weet de artieste ons langzaamaan steeds meer te overtuigen met dit lied.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

806 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Arsenal - "Animal"

In het voetbal speelt Arsenal al een tijdje niet meer echt een rol van betekenis, maar in de Belgische muziekgeschiedenis wel. Met…
AlbumsRecensies

Lauren Auder – 5 Songs For The Dysphoric (★★★★): Voller, grootser, beter

In 2018 bracht Lauren Auder met Who Carry’s You een eerste ep uit. Drie jaar later is er heel wat veranderd, zowel in…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lauren Auder - "Heathen"

Lauren Auder zag als een van de eersten haar optreden in België worden uitgesteld door corona vorig jaar; een nieuwe datum is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.