Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single grandson – “We Did It!!!”

‘De Amerikaanse toekomst binnen de rockmuziek’, dat wordt er vooral over de 27-jarige grandson verteld. Overal waar we een artikel over hem kunnen lezen, bespreken ze de mogelijkheden die de rocker in zich heeft. En neen, wij spreken ze niet tegen! Jordan Edward Benjamin heeft een talent en daar kunnen we niet omheen. Dat doet de Canadese-Amerikaan niet alleen met zijn heerlijke melodieën, maar ook met zijn songteksten die zo goed als altijd gericht zijn op de onstabiele politieke situatie, de wapenwet en de mentale gezondheid van de jongeren. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat hij de afgelopen maanden, buiten het promoten van zijn aankomend debuutalbum, ook iedereen aan het motiveren was om te gaan stemmen tegen Donald Trump.

Ten huize grandson was het vorige week zaterdag door heel die situatie dan ook een groot feest toen bekend werd gemaakt dat Joe Biden de verkiezing had gewonnen. Met “We Did It!!!” lanceert hij daardoor vandaag zijn vreugdekreet, die toch nog een aantal dingen in vraag stelt. ‘It’s all getting better now is it? It isn’t’, zegt de Amerikaan, die zich afvraagt hoe de toekomst er binnen een aantal jaar gaat uitzien. Gelukkig zaagt de jongeman niet alleen op zijn nieuwste single, maar krijgen we opnieuw een vettige drop die gepaard gaat met de vurige gitaren. Wat ons ook opvalt, is hoe het stemgeluid van grandson zo ruw uit de hoek komt en perfect bij de straffe beat past. We zijn nogmaals positief verrast door de zanger, maar zijn politieke mening die bij de vorige nummers zo goed aansloot, komt bij “We Did It!!!’ de spuuggaten uit. Desalniettemin kijken we uit naar zijn debuutalbum Death Of An Optimist dat op 4 december het levenslicht ziet!

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Features

Twaalf tips voor een geslaagd Rock Werchter!

We hebben er heel lang op moeten wachten, maar sinds kort keerde de heilige weide van Werchter weer terug naar zijn vertrouwde…
InstagramLiveRecensies

Pinkpop (Festivaldag 1): Gitaren en beats onder een stralende zon

De zon was aanwezig op de eerste dag van Pinkpop. Draai of keer het hoe je het wil, het blijft een belangrijk…
LiveRecensies

Rock am Ring 2022 (Dag 3): Op volle snelheid en met razende gitaren richting geblokte aankomstvlag

Bij het aanbreken van de laatste dag op Rock am Ring stonden er weer een aantal oude bekenden op onze planning. Waar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.