Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single grandson – “We Did It!!!”

‘De Amerikaanse toekomst binnen de rockmuziek’, dat wordt er vooral over de 27-jarige grandson verteld. Overal waar we een artikel over hem kunnen lezen, bespreken ze de mogelijkheden die de rocker in zich heeft. En neen, wij spreken ze niet tegen! Jordan Edward Benjamin heeft een talent en daar kunnen we niet omheen. Dat doet de Canadese-Amerikaan niet alleen met zijn heerlijke melodieën, maar ook met zijn songteksten die zo goed als altijd gericht zijn op de onstabiele politieke situatie, de wapenwet en de mentale gezondheid van de jongeren. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat hij de afgelopen maanden, buiten het promoten van zijn aankomend debuutalbum, ook iedereen aan het motiveren was om te gaan stemmen tegen Donald Trump.

Ten huize grandson was het vorige week zaterdag door heel die situatie dan ook een groot feest toen bekend werd gemaakt dat Joe Biden de verkiezing had gewonnen. Met “We Did It!!!” lanceert hij daardoor vandaag zijn vreugdekreet, die toch nog een aantal dingen in vraag stelt. ‘It’s all getting better now is it? It isn’t’, zegt de Amerikaan, die zich afvraagt hoe de toekomst er binnen een aantal jaar gaat uitzien. Gelukkig zaagt de jongeman niet alleen op zijn nieuwste single, maar krijgen we opnieuw een vettige drop die gepaard gaat met de vurige gitaren. Wat ons ook opvalt, is hoe het stemgeluid van grandson zo ruw uit de hoek komt en perfect bij de straffe beat past. We zijn nogmaals positief verrast door de zanger, maar zijn politieke mening die bij de vorige nummers zo goed aansloot, komt bij “We Did It!!!’ de spuuggaten uit. Desalniettemin kijken we uit naar zijn debuutalbum Death Of An Optimist dat op 4 december het levenslicht ziet!

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pinkpop vult affiche aan met Greta Van Fleet, De Staat, Kacey Musgraves en 25 anderen

Pinkpop maakte vandaag 28 nieuwe namen bekend, die in 2022 naar Landgraaf zullen trekken voor de langverwachte terugkeer van het Nederlandse festival….
AlbumsRecensies

grandson - Death of an Optimist (★★★★): Leve het pessimisme

Jordan Edward Benjamin wordt vaak de de Amerikaanse toekomst binnen de rockmuziek genoemd, maar wij kennen hem beter als grandson. Onder die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single X Ambassadors feat. grandson & K.Flay – “Zen”

De coronacrisis heeft vele verschillende nadelen binnen de muziekindustrie, zo kunnen we al twee dikke maanden niet naar concerten gaan en ziet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.