Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single chloe moriondo – “GIRL ON TV”

‘i make music for bugs and goblins to listen to’, staat er bovenaan op de Instagrampagina van chloe moriondo. Die goblins en insecten mogen zich in elk geval zeer gelukkig prijzen, want de zeventienjarige zangeres is een ruwe diamant die gemaakt is om in grote zalen te schitteren. Zelf omschrijft ze zich als een ‘internet kid’ en het is volgens ons ook daarom dat ze aan de vooravond van haar grote doorbraak staat. Chloe staat voor alles wat er in het hoofd van de jeugd omgaat en kan dat op een perfecte manier verwerken in haar muziek. Die muziek bevat overigens niet echt een rode draad, want de Amerikaanse gebruikt gitaren, beats, elektronica en nog zoveel meer. Een beetje een zootje ongeregeld dus, maar de jonge zangeres weet er telkens weer een zeer smakelijk geheel van te maken.

Het lijkt erop dat chloe moriondo aan een ep bezig is, want “Manta Rays” en “I Want to be With You” worden nu vervoegd door “GIRL ON TV”. Dat chloe nog met haar beide voetjes op de grond staat wordt dan ook al in de intro van dat nummer bijzonder duidelijk. ‘Okay this is me, basically just fucking up the entire key’, lacht ze meteen. Daarna tovert ze ook een glimlach op ons gezicht, want de mix tussen de vrolijke akoestische gitaar en de beat klinkt wel lekker. Even later gebeurt wat we voelden aankomen: een grote ontploffing. Het klinkt misschien allemaal wel vrolijk, maar het thema is minder leuk: even blij willen zijn als iedereen in de fake mediawereld. Brandend actueel dus, en vooral iets dat de jeugd aanspreekt. Laat dat nu net een belangrijke factor zijn waardoor we denken dat chloe moriondo helemaal zal doorbreken.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2113 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 4): En op het einde wint de groove

Het is een cliché, maar de laatste dag van een festival is altijd wat lastiger. Zeker op Pukkelpop waar we 260 artiesten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single chloe moriondo - "Dizzy" (feat. Alfie Templeman & Thomas Headon)

Er komt de dag van vandaag gigantisch veel muziek uit. Daaronder vinden we heel veel bagger terug, maar zo nu en dan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single chloe moriondo - "not okay" (feat. mazie)

Er zijn zo van die artiesten die aan de ene kant van de wereld arena’s uitverkopen, terwijl ze aan de andere kant…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.