Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Oscar Lang – “Antidote to Being Bored”

Oscar Lang is al een tijdje een zeer beloftevolle artiest met sterpotentieel. De twintiger resideert al even in London om er zijn muzikale droom achterna te gaan en dat lijkt hem ook nog goed te lukken. Drie jaar geleden maakte hij samen met beabadoobee “The Moon Song” en lanceerde hij zich als puber helemaal in de indiewereld. Onderdak vond hij bij het vooruitstrevende Dirty Hit, het label dat ook al de carrières van The 1975 en Wolf Alice lanceerde. Zijn nummer “Apple Juice” schopte het recent nog op de soundtrack van FIFA21 waardoor een nog groter publiek kennis kon maken met zijn enorm talent. Op 4 december brengt Oscar Lang zijn tweede ep van het jaar uit met Antidote To Being Bored waarop hij naar eigen zeggen iets donkerder uit de hoek komt. Om dat nu al te kunnen staven, bracht hij vandaag de titeltrack uit.

Oscar Lang heeft zijn geluid gevonden en weet deze nog meer op scherp te zetten met “Antidote to Being Bored”. Het nummer zit vol bombast en grootse geluiden, maar het fijne is dat de eigenheid van Oscar Lang hier niet in verloren gaat. De fuzzy gitaartune zorgt meteen voor een vliegende start en wordt nog breder opengetrokken in het refrein. De reverb in zijn zang zorgt voor veel karakter en doet ons haast zelfs wat denken aan de grootmeesters in de Britpop. Het was de ambitie om een arenavullend nummer te maken en daarin is hij en producer Rich Turvey (Blossoms, Courteeners) met verve geslaagd. Verveling zal ons met muziek van Oscar Lang niet snel overvallen!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1332 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Oscar Lang - “Get Out”

Het regende de afgelopen maanden nieuwe muziek van Oscar Lang. De jonge Brit is dan ook hard aan het werken aan zijn…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Oscar Lang - "Apple Juice"

Oscar Lang is een van de meest veelbelovende namen die het Britse indielabel Dirty Hit op hun rooster hebben liggen. Met achttien…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar Lang - "Flowers"

Wie dacht dat de jeugd zich enkel bezighoudt met het maken of luisteren van oppervlakkige muziek, heeft het aan het verkeerde eind….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.