Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Oscar Lang – “Apple Juice”

Oscar Lang is een van de meest veelbelovende namen die het Britse indielabel Dirty Hit op hun rooster hebben liggen. Met achttien bracht Oscar al twee projecten uit waarvan een heel aantal nummers hem meteen op de kaart zetten. Met twintig fonkelt zijn ster nu feller dan ooit en lijkt een finale doorbraak niets meer in de weg te staan. Op zijn ep Overthunk klonk Oscar Lang al iets volwassener, maar het speelse is gelukkig nog niet uit zijn muziek verdwenen. In september brengt Oscar Lang alweer een nieuwe ep uit genaamd Hand Over Your Head. Daaruit kregen we nu “Apple Juice”.

Oscar Lang schrijft zijn nummers nog steeds op zijn slaapkamer, maar het geheel klinkt nu veel ruwer en minder gestroomlijnd dan de muziek die hij een jaar geleden nog maakte. De gitaren voorzien “Apple Juice” van een verrassende slackerrocksound terwijl de synths op de achtergrond het nummer van extra kracht voorzien. Ook de songwriting van Oscar Lang is er met de jaren op vooruit gegaan en dat merk je op “Apple Juice”. Het nummer is heel goed doordacht en ook tekstueel klopt het plaatje. Hopelijk trekt Oscar Lang deze lijn door op zijn aankomende ep!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1423 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Oscar Lang – Chew The Scenery (★★★): Vaarwel bedroompop, hallo indierock

Hier is hij dan: het debuutalbum van het Britse bedroompopfenomeen Oscar Lang. Zijn eerste langspeler Chew The Scenery is er eindelijk na…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar Lang - "Write Me A Letter"

Oscar Lang brengt ons vandaag een stapje dichter bij zijn debuutalbum. De kroonprins van de Britse bedroompop releaset zijn eerste langspeler Chew…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar Lang - "Thank You"

Oscar Lang is een wonderbaarlijke Brit die zijn talent al meermaals bewezen heeft. Zo werkte hij mee aan Beabadoobee’s hitsingle “Coffee”, en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.