Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ben Khan – “Lightspeed”

Hoewel hij toch al enkele jaren actief is, slaagde Britse r&b/electropopartiest Ben Khan er voorlopig nog niet in om zich te ontpoppen tot een grote naam in de scene. Dat hield hem echter niet tegen om met verschillende projecten zijn weg te zoeken in de woelige muziekindustrie. In 2018 kon hij ons voorzichtig bekoren met zijn aangename, maar iets te uitgesponnen gelijknamige debuut, en eerder dit jaar bracht de 27-jarige Londenaar al single “Walk Alone At Night” uit, kort daarop gevolgd door ep Crimson (GEN 1). Dit laatste releaserecept is er eentje dat hij nu ook een tweede keer uitprobeert. Met zijn nieuwe single “Lightspeed” wil Ben ons warm maken voor Crimson (GEN 2), een drie tracks tellende ep die uitkomt op 13 november.

Op “Lightspeed” schakelt Ben Khan een aantal versnellingen terug om ons een ingetogen ballad te kunnen leveren. Bens zeemzoete gelaagde stemgeluid steekt mooi af tegen de vuile gitaar met gezonde portie chorus. De track is bijna volledig in één take opgenomen en dat valt te merken aan de pure, maar enigszins ongepolijste sfeer die het nummer voortbrengt.  Of ook de andere tracks op Crimson (GEN 2) even rauw en ingehouden zullen zijn, valt af te wachten, maar wij zijn alvast benieuwd naar meer van dit!

Twitter / Instagram/ Facebook

36 posts

About author
Soms Blue, Altijd Pink. 24/7 muziek aan het luisteren, kijk maar!
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Saint Levant & Playyard - “I Guess”

Geboren in Jeruzalem, zoon van een Palestijns-Servische vader en een Frans-Algerijnse moeder, het is geen wonder dat Marwan Abdelhamid een echte kameleon…
AlbumsRecensies

Ben Khan - Ben Khan (★★★): Nét een tikkeltje te vroeg

Ben Khan is een relatief onbekende in de muziekindustrie. Toch wist hij na zijn debuut-ep 1000 in 2015 een contract te krijgen bij Dirty…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe Single BOYBOY - "ME"

De kans dat u nog nooit van zanger/producer BOYBOY heeft gehoord is even groot als de zes kapitalen waarin zijn artiestennaam staat….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.