Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe Single BOYBOY – “ME”

De kans dat u nog nooit van zanger/producer BOYBOY heeft gehoord is even groot als de zes kapitalen waarin zijn artiestennaam staat. Kijk maar een keer op zijn Facebookpagina, waar hij met een kleine 1500 volgers vooral zijn naaste vrienden toespreekt… Dat neemt niet weg dat hij in 2016 gesmaakt werd door een groot aantal muzikale media. BOYBOY’s “BOY” en “NONE OF YOUR LOVE” leken beweging te brengen in zijn juist begonnen loopbaan, maar dan liet hij het bijna een jaartje afweten. Dat zorgt er voor dat je ietwat in de vergetelheid geraakt. Wij beren geven zijn lauwe comeback weer een kans met zijn nieuwe single “Me”!

‘Rustig opbouwen’ moet hij gedacht hebben, want het nummer begint met een houtblazers-laagje en een (toch wel) lekkere beat. Bij het arriveren van een funky baslijn begint het echt te leven en rest het ons alleen nog naar zijn vocalen te luisteren. BOYBOY naait geen mouw aan zijn Adidas trainingspak; ‘I’d do anything for me and something for you’ is de boodschap en hij maakt van het geheel een goed en zelfverzekerd nummer. ‘It’s me and me forever’ versterkt dit nog eens in het hoge register aan het eind van het nummer. Jammer dat het zo kort is. Onze enige optie is om het nummer nogmaals te beluisteren.

Facebook I Soundcloud I Instagram

 

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 5 Seconds of Summer - "Me Myself & I"

Amper twee weken geleden zaten Luke, Michael, Calum en Ashton de show van hun leven te geven in het Brusselse Paleis 12….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAAi - "Bodies of Water"

Weinig artiesten stralen zo een aanstekelijk enthousiasme uit als HAAi. Met haar brede glimlach slaagt ze erin om zelfs de meest stijve…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kathleen Frances - "Boy"

Op vrij regelmatige basis botsen we op interessante, ons nog onbekende artiesten die meteen een indruk weten na te laten, zo ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.