Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe Single BOYBOY – “ME”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe Single BOYBOY – “ME”

De kans dat u nog nooit van zanger/producer BOYBOY heeft gehoord is even groot als de zes kapitalen waarin zijn artiestennaam staat. Kijk maar een keer op zijn Facebookpagina, waar hij met een kleine 1500 volgers vooral zijn naaste vrienden toespreekt… Dat neemt niet weg dat hij in 2016 gesmaakt werd door een groot aantal muzikale media. BOYBOY’s “BOY” en “NONE OF YOUR LOVE” leken beweging te brengen in zijn juist begonnen loopbaan, maar dan liet hij het bijna een jaartje afweten. Dat zorgt er voor dat je ietwat in de vergetelheid geraakt. Wij beren geven zijn lauwe comeback weer een kans met zijn nieuwe single “Me”!

‘Rustig opbouwen’ moet hij gedacht hebben, want het nummer begint met een houtblazers-laagje en een (toch wel) lekkere beat. Bij het arriveren van een funky baslijn begint het echt te leven en rest het ons alleen nog naar zijn vocalen te luisteren. BOYBOY naait geen mouw aan zijn Adidas trainingspak; ‘I’d do anything for me and something for you’ is de boodschap en hij maakt van het geheel een goed en zelfverzekerd nummer. ‘It’s me and me forever’ versterkt dit nog eens in het hoge register aan het eind van het nummer. Jammer dat het zo kort is. Onze enige optie is om het nummer nogmaals te beluisteren.

Facebook I Soundcloud I Instagram

 

 

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SAFIA - "Today"

De Australische elektro- en indiepopband SAFIA schaarde zich bijeen in 2009 en scoorde in tussentijd enkele bescheiden successen met het slome “Make…
InstagramLiveRecensies

MEROL @ De Roma: Lichtpuntje na de duisternis

MEROL heeft er dan wel haar doorbraak aan te danken, ondertussen is ze al lang veel meer dan ‘die van “Lekker met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CXLOE – “Cheating On Myself”

Hoewel velen nog niet van CXLOE gehoord zullen hebben, mag je jezelf gerust een grote artiest noemen als je al teksten schreef…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.